Nagradna igra: Z adidasom na Soča Outdoor festival

Nagradna igra: Z adidasom na Soča Outdoor festival
12.06.2018 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Kaj drugega je poletje, če ne čas pustolovščin, športa in druženja s prijatelji?

Soča Outdoor festival bo že šesto leto zapored združil vse troje ter poskrbel, da bo sotočje rek Tolminke in Soče v poletnem času oživelo s pestrim dogajanjem. Letos festival poteka od 29. junija do 1. julija, tekom vikenda pa se bo odvilo kar šest različnih tekmovanj in disciplin, v katerih bodo udeleženci  dosegali in presegali osebne cilje.

Na glavnem festivalskem prizorišču tudi letos, 30. junija, poteka trail tek adidas Terrex. 15 kilometrska proga nas bo vodila ob Soči mimo Tolminskega gradu v korita in k najbolj divjemu odseku proge, prečkanju sotočja prek brvi, ter se zaključila s premagovanjem še zadnje prepreke – prečenju reke Tolminke.

Za vse adrenalina željne tekače smo pri Tekac.si v sodelovanju z adidasom pripravili nagradno igro, ki bo zmagovalcu podarila startnino za 15 kilometrski adidas Terrex tek. Ker pa tekači vemo, da je obutev eden izmed ključnih dejavnikov za varen in udoben korak, bomo izbrali  tudi nagrajenca, ki bo prejel par tekaških trail copat adidas Terrex.

Verjetno se že sprašujete, kje se lahko prijavite in kaj morate storiti za sodelovanje v nagradni igri?

Na naši Facebook strani TEKAC.SI v komentar pod objavo z nagradno igro objavite doživetje (video ali fotografijo) s tekaškega treninga. Dva najboljša komentarja bosta nagrajena z:

  • 1x tekaškimi trail copati adidas Terrex ali
  • 1x štartnino za adidas Terrex 15 km.

Prijave zbiramo do vključno 21. junija,  srečna nagrajenca pa bosta znana 22. junija 2018.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ