Nike odprl novo trgovino

Nike odprl novo trgovino
16.11.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
V enem najboljših domačih modnih središč Emporium v BTC-ju, se je odvil prav posebni zvezdniški atletski večer. Kot se za NIKE spodobi, je bilo potrebno dogodek popestriti s športom.
Tla nakupovalne meke so se spremenila v NIKE tekaško stezo, na njej pa je bilo 17 znanih Slovenk in Slovencev, oblečenih v zadnje NIKE modne trende. Manca Špik, Žan Rudolf, Špela Grošelj, Primož Kozmus, Peter Klinc, Brigita Langerholc, Blaž Grad, Vid Tršan, Kataya, Alya, Samuel Lucas, Bojan Ilijanič, Maja Martina Merljak, Ajda Sitar, Peter Dragovič, Marija Šestak in Alenka Bikar so bili pripravljeni, da tekaško stezo spremenijo v modni spektakel, a na športni način.


Estradno ekipo je zato najprej ogrel priznani športni pedagog Matej Cankar, nato pa so se domači zvezdniki prelevili v športne manekene in se vsak na svoj izvirni način sprehodili po tekaški modni pisti. Nekateri so res le hodili, drugi tekli, tretji poskakovali, zagotovo pa vsi na simpatičen način nasmejali številne povabljene goste.

Primož Kozmus, slovenski Olimpijec in direktorica Magistrat International, Helena Draškovič sta nato povabila še na sprehod do nove NIKE trgovine; ko sta odgrnila zaveso, pa so v trgovini že čakali NIKE ambasadorji, ljubitelji in znanilci zadnjih NIKE modnih trendov.

Dogodek je povezoval televizijski in radijski voditelj Robert Bogataj, za glasbeno vzdušje pa je – tudi po uradnem koncu dogodka - skrbel DJ Maj. Tik pred koncem je atletska steza postala še glasbeni oder, ki ga je zavzela nadobudna Kataya, za mikrofon pa je poprijel tudi Samuel Lucas.


Poleg glasbe so gostje v kontekstu zdravega načina življenja, ki ga zagovarja NIKE, lahko uživali v zdravih prigrizkih in sveže iztisnjenih naravnih sokovih. Z izvirnim večerom so bili zadovoljni vsi: organizatorji, sodelujoči in povabljenci, na novo NIKE trgovino pa je bil ponosen tudi direktor marketinga NIKE Slovenija, Žiga Kmetič. »Veseli me, da je Ljubljana bogatejša za novo trgovino, kjer bodo ljubitelji NIKE oblačil in obutve lahko vedno na tekočem z novimi trendi, ki jih narekuje eno najbolj uspešnih športnih podjetij na svetu. «
 

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ