Otvoritev prodajalne INTERSPORT KRANJ Savski otok

Otvoritev prodajalne INTERSPORT KRANJ Savski otok
22.03.2019 AVTOR: Uredništvo

Vrata je odprla prenovlena prodajalna INTERSPORT Kranj Savski otok, ki je v 14-tih letih postala priljubljena točka za nakupe športne opreme za športne navdušence iz Kranja in okolice.

PODATKI O PRODAJALNI
Intersport Kranj Savski otok
Naslov: Stara cesta 25, 4000 Kranj
Velikost: 1.100 m2, prodajni prostor 840 m2
Zaposleni: 14 trgovcev
Delovni čas: od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure, nedelje zaprto

Vsi, ki gojijo aktiven slog življenja in se redno ukvarjajo s športom, so se v prodajalno radi vračali predvsem zaradi dobre ponudbe kakovostne športne opreme za pohodništvo, tek, trening in fitnes, kolesarjenje, alpsko smučanje in druge športe.
Nova prodajalna je v celoti prenovljena po smernicah najnovejšega koncepta INTERSPORT 2.0. ki je prilagojen potrebam sodobnega športnika, ki nakupuje in pridobiva informacije tako v fizični kot v spletni prodajalni, ob tem pa dobi povsod enako raven storitev. Ob vstopu v novo prodajalno bodo kupci poleg povsem nove trgovinske opreme najprej opazili boljšo preglednost nad posameznimi oddelki, s poudarjeno ponudbo za moške in ženske. Prodajni prostor omogoča boljše storitve in svetovanje, kupcem je na voljo testni kotiček za tekaško obutev, servis in izposoja smuči ter informacijsko-nakupovalni kiosk, tako imenovana podaljšana polica. Ta kupcu omogoča vpogled v ponudbo v celotni verigi prodajaln INTERSPORT v Sloveniji in celo nakup v spletni prodajalni.

Vse to sestavlja izboljšano nakupno izkušnjo, kupec pa lažje izbere pravo športno opremo, s katero se bo s svojim najljubšim športom ukvarjal še bolj pogosto in s še večjim veseljem.

Ponudbo še naprej označuje dobra izbira kakovostnih izdelkov številnih priznanih blagovnih znamk ter ekskluzivnih blagovnih znamk kot so Mckinley, Nakamura, Energetics, Pro Touch, TecnoPro, Firefly in druge, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.V posodobitev prodajalne v Kranju smo vložili preko 400.000 evrov. Na otvoritvi prodajalne se bo predstavila tudi Gimnazija Franceta Prešerna v Kranju, s katere prihajajo številni slovenski vrhunski športniki in uspešni dijaki na mnogih drugih področjih. Gimnazija goji športnikom prijazno izobraževanje, ki spodbuja neprestano izobraževanje z zdravim, aktivnim življenjskim slogom. Za spodbudo na tej poti bo INTERSPORT šoli podaril nekaj športne opreme za izvedbo njihovih
aktivnosti.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ