Plava Laguna kot lastnik licence Ironman 6. avgusta organizira dva tekaška tekmovanja – Iron Girl in IronKids

Plava Laguna kot lastnik licence Ironman 6. avgusta organizira dva tekaška tekmovanja – Iron Girl in IronKids
26.07.2019 AVTOR: Sporočilo za javnost

Po prvem in največjem triatlonu na Hrvaškem, Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, ki se je potekal meseca maja, Plava Laguna kot lastnik licence Ironman, organizira še dva tekmovanja – Iron Girl in IronKids.

Iron Girl

Športnice in rekreativne tekačice se lahko 6. avgusta preskusijo v teku, celoten dogodek pa se bo prvič odvijal v laguni Zelena Resorta. Iron Girl Poreč, je dogodek, ki je namenjen izključno ženskam in dekletom, starejšim od 16 let. Tekmovanje bo začelo pri Ski Liftu Zelena Resorta ob deveti uri. Registracija poteka na licu mesta, v hotelu Molindrio Plava Laguna, in sicer zjutraj pred dogodkom ali dan prej med 18. in 20. uro. Dolžina proge znaša 3,6 km, trasa pa poteka ob celotnem zalivu – najprej v eno smer, se vrne čez startno-ciljne črte, potem pa še v drugo smer ter se zaključi v cilju.

Tekmovalke, ki prispejo na cilj, po koncu tekmovanja dobijo medaljo in majico, vse pogumne dame, ki se želijo preskusiti na tem tekmovanju pa se lahko prijavijo na uradni spletni strani.

IronKids

Na tekmovanje IronKids, ki se odvija isti dan kot Iron Girl, prav tako v Zelena Resortu, lahko svoje otroke prijavite na spletni strani Ironman.com.

Hrvaška različica tekmovanja IronKids Poreč otrokom od 6. do 15. leta ponuja možnost, da se preskusijo na otroškem tekmovanju. Tudi njihov štart se prične 6. avgusta pri Ski Liftu Zelena Resorta, no ob večernih urah, ko se mame, tete, babice in sestre spočijejo po svojem tekmovanju. Tekmovanja bodo potekala v petih starostnih skupinah od 18. do 20. ure.

Otroke lahko prijavite v hotelu Molindrio Plava Laguna na dan tekmovanja od 7. do 8. ure zjutraj in od 15. do 17. ure popoldne, enako pa lahko storite tudi dan prej, in sicer med 18. in 20. uro. Vsi mladi tekmovalci in tekmovalke bodo za pogumen boj ob koncu teka prejeli medaljo in majico prireditve.

Starostne skupine in dolžine prog/discipline po starostnih skupinah:

6 - 7 let – 400 m

8 - 9 let – 800 m

10 - 11 let – 1200 m

12 - 13 let – 1600 m

14 - 15 let – 2000 m

Pri obeh tekmovanjih velja omejitev na 500 udeležencev, zato Plava Laguna vse poziva, da se glede prijav hitro odzovejo. Do zdaj so se na oba dogodka že prijavili udeleženci iz Hrvaške in zadevnih tržišč, da pa bi bili na tekočem, vam predlagamo spremljanje uradnega FB profilPlava Laguna 5150 Poreč Croatia.

Obveščamo pa vas tudi, da so že mogoče prijave na 2. triatlon Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, ki se bo odvijal 10. maja prihodnje leto.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ