Pomladno tekmovanje v Istri, ki ga ne gre zamuditi

Pomladno tekmovanje v Istri, ki ga ne gre zamuditi
13.02.2024 AVTOR: Uredništvo

16. in 17. marca 2024 bo poreški Zelen Resort prepreden z ljubitelji teka.

Polmaraton Plava Laguna, ki se ga vsako leto udeleži več udeležencev in se širi tudi z organizacijskega vidika, je najljubši dogodek ljubiteljev teka iz tega dela Evrope, zato lahko tudi letos pričakujemo nepozaben konec tedna v znamenju druženja in rekreacije z dodatnimi presenečenji in novostmi.

Poreč je spomladi čudovit, tek po trasi ob morju in čudovitih vizurah pa zagotavlja poseben užitek. Obiščite polmaraton Plava Laguna z družino in izberite nastanitev v bližini dogodka. Pri namestitvi v hotelih Plavi, Molindrio ali Parentium Plava Laguna za že od 35 EUR na osebo/dan je všteta tudi startnina za tekmovanje.

Tekmovanje prilagodite svojim željam:

v soboto, 16. marca, bodo potekali štiri kilometre dolg Family Run, dobrodelni tek, namenjen vsem članom družine, ter otroški tekmovanji Pepi Kids Run (250–1500 m, odvisno od otrokove starosti).
v nedeljo, 17. marca, bo na vrsti 10 kilometerski tek in tek na 21 kilometrov.

Na lanskoletnem dogodku je s svojimi družinami sodelovalo več kot tisoč tekmovalcev, kar je potrditev uspešnosti in hkrati tudi izziv za gostitelja, da dogodek in destinacijo vsako leto še malce izboljša. Na krilih uspešnih športnih dogodkov, kot je polmaraton Plava Laguna, se je razvila tudi blagovna znamka Plava Laguna Sport, s katero je Plava Laguna še enkrat izpostavila svojo usmerjenost k razvoju športne infrastrukture in krepitvi športnih sodelovanj.

Prijave so odprte, pohitite s prijavo!

Pri namestitvi v hotelih Plavi, Molindrio ali Parentium Plava Laguna za že od 35 EUR na osebo/dan je všteta tudi kotizacija za tekmovanje.


Polmaraton Plava Laguna bo potekal 16. in 17. marca 2024 v poreškem Zelena Resortu. Poleg pol maratona in 10-kilometrskega teka bosta organizirana tudi Kids Run in Family Run.



Značke: Tek
Ključne besede:
Istra
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ