Poročilo iz tekaških prireditev 19.-20. januar

Poročilo iz tekaških prireditev 19.-20. januar
22.01.2013 AVTOR: Jure Jeraj
Kljub temu, da je bil minuli vikend dobro zasnežen, se je odvilo nekaj tekaških prireditev.

V spletni nabiralnik smo prejeli poročili od organizatorjev 4. teka za Sevniški pokal 2012 in Mojega najhitrejšega kroga. V ogled objavljamo poročilci in nekaj fotografij.

Ker si želimo objavljati poročila iz različnih tekaških tekem in prireditev, se obračamo tudi na Vas, ki prebirate portal Tekac.si, da lahko na e-naslov info@tekac.si pošiljate lastne vtise iz prireditev, ki ste se jih udeležili in zraven priložite še kašno fotografijo. S pomočjo organizatorjev in Vas bomo lahko ustvarili večji pregled nad preteklim dogajanjem na slovenskih rekreativnih tekaških prireditvah.  

Moj najhitrejši krog

V soboto se nas je zbralo nekoliko manj kot po navadi (16), vendar smo se vseeno spopadli s snežnimi razmerami okoli našega jezera. Za 7,2 kilometra dolgo progo sta najhitrejša potrebovala 32minut in 23 sekund. Rad bi predstavil, da za vsemi rezultati in za njihovo ažurnost skrbi Vasja Jerčič, ki tudi sam uspešno teče in je poznan predvsem iz trekingov. Prihodnjo soboto bo šlo zadnjič na vso moč in ker je to zadnja tekma bo sledil tudi zaključek ter podelitev pokalov in medalj .Vsak, ki bo imel opravljene tri teke bo dobil spominsko medaljo s svojim najboljšim časom. Kot tretja se bo upoštevala tudi udeležba na zadnjem teku.
Stane Meža

4. tek za Sevniški pokal 2012

V soboto, 19.01.2013, je v Krmelju potekal 4. tek za Sevniški pokal, katerega štart in cilj je bil pred OŠ Krmelj. Kljub hladnemu vremenu in snegu, se je na štartu zbralo 35 tekmovalcev, ki so  tekmovali v različnih starostnih kategorijah na razdaljah od 300, 600, 1000, 2000 do članskega teka na 4000 metrov. Absolutna zmagovalca teka na 4000 metrov sta ponovno postala Robert Lendaro in Karin Gošek, oba AK Sevnica, ki sta si absolutno zmago pritekla že na tekmi v Sevnici 17.11.2012. Zmagovalci po kategorijah so postali: Živa Slapšak, Timotej Krašovec, Ajda Slapšak, Enej Jagodič, Anja Jerele, Urška Krašovec, Gregor Rabuzin, Hana Kranjec, David Remar, Boštjan Sladič, Miha Povšič, Janja Košar, Dušan Krašovec, Zdravko Kukman ter seveda Robert Lendaro in Karin Gošek. Tek je minil v prijetnem vzdušju ob toplem čaju in malici ter podelitvi medalj in pokalov. Do konca Sevniškega pokala ostajata še dve tekmi in sicer 16.02.2013 na Blanci ter 09.03.2013 v Krškem. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

AK Sevnica

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ