Prijava na en tek velja kar za dva

Prijava na en tek velja kar za dva
27.06.2014 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Še dober teden nas loči do pravega tekaškega vikenda v Tolminu in samo še nekaj dni je do zaključka predfestivalskih prijav in dostopa do nižje kotizacije. Predfestivalske prijave zaključujemo 29. 6.

V kolikor se odločite za udeležbo na obeh tekih, pošljite svojo potrditev na elektronski naslov festival@soca-outdoor.com. Pa ne pozabite, da se prijave po predfestivalski ceni končujejo že 29. junija. Se vidimo!

Več o dogodkih in prijava na www.soca-outdoor.com.

Vikend od 4. do 6. julija bo res v znamenju teka v dolini Soče, organizatorji vabijo vse, ki ste se ali se boste prijavili na katero od dveh tekaških prireditev Vzajemna Alpe Adria Tek in Trail Run, da se druge tekaške preizkušnje udeležite brezplačno.

Vzajemna Alpe Adria tek bo letos potekal po čudoviti trasi ob sami Soči v 2,5 km dolgih zankah, kar pomeni, da lahko dolžino proge prilagajate svojim tekaškim ambicijam in odtečete 2,5, km, 5 km ali 10 km. Postojanke ob poti bodo v znamenju presenečenj, lokalne ponudbe in zgodb iz preteklosti. S tem je tek tudi enkratna priložnost za pripravo na daljši in bolj zahteven Trail Run, ki bo potekal naslednji dan, v nedeljo, 6. julija in bo tekmovalcem ponudil izziv na 15 ali 25 km dolgi progi. Zato ste vsi, ki ste se ali se še boste prijavili na Trail Run vabljeni, da se brezplačno udeležite tudi Vzajemna Alpe Adria teka dan prej, torej v soboto, 5. julija. Pridružite se festivalskemu vzdušju in opravite še zadnjo pripravo na spopad s tekaško preizkušnjo, ki vas čaka.

Vsi, ki ste se ali se še boste prijavili na Vzajemna Alpe Adria tek, pa lahko povabilo organizatorjev izkoristite v drugo smer ter se letos preizkusite tudi v zahtevnejši tekaški prireditvi Trail Run. Trail Run je tek, ki bi mu lahko rekli tudi tek čez ”drn in strn ” po ozkih poteh in z velikimi višinskimi razlikami, a nepozabnimi razgledi in odkrivanji najlepših kotičkov doline Soče. Vsekakor izziv, ki vas bo ogrel in v sklepni fazi še osvežil v reki Tolminki.

Tekaški program je torej še razlog več, zakaj prvi vikend v vročem juliju preživeti prav v dolini Soče. Začnete ga lahko že v petek z večerno zabavo in koncertom Carpe Diem v Kobaridu, ga nadaljujete z jutranjim tekom ob Soči in udeležbo na Vzajemna Alpe Adria teka, popoldne preživite ob hladni Soči v dobri družbi ali se odločite za testiranje opreme na razstavnih prostorih ter se zvečer prepustite vznemirjenju pod plezalno steno in zvokom skupine TABU. Sproščeni in dobre volje boste več kot pripravljeni na zadnjo tekaško prireditev Trail Run. Ali je vikend sploh lahko še lepši?
Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ