Saucony Triumph ISO 3

Saucony Triumph ISO 3
18.01.2018 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Četudi ima barvita 'fasada' pridih rojstnodnevne torte, bo izpiljen karakter najmlajšega člana serije Triumph verjetno očaral tudi zahtevnejše tekaške sladokusce. Pika na i je prostornost, ki prstom prinaša prave počitnice.

Saucony Triumph ISO 3

170 EUR (v akciji 102 UER) | trgovine Intersport

Teža: 284 g (številka 42)

Podplat: nevtralen

Padec peta–prsti: 8 mm

Višina pete: 30 mm

Višina prstov: 22 mm

Priznam, ko se je pred mano prvič pojavil čevelj iz Sauconyjeve serije Triumph ISO, sem bila nekoliko skeptična. Prva misel: izdelovalec, ki je čevelj v primerjavi s prejšnjim modelom precej uspešno nadgradil, bi nekaj več truda lahko vložil tudi v zunanjost, saj je obuvalo videti nekoliko okorno in – težko je zanikati – spominja na orjaški »maršmelov «. A takoj ko sem ga obula in naredila nekaj korakov, se je izkazalo, da so primerjave z otroškimi slaščicami povsem odveč. Na voljo je še v dveh barvnih različicah: živahni vijolično-modri s citronsko rumenim podplatom ter nekoliko bolj umirjeni temno rožnati.

 

Zmaga presega ime

Tudi tretji Triumph je, kot se za njegovo ime spodobi, zelo kmalu pokazal zmagovit obraz.  Težko je spregledati, da podplat sledi sodobnim modnim smernicam, značilnim predvsem za

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ