Tanji Zamida so poškodbe prekrižale tekaške načrte

Tanji Zamida so poškodbe prekrižale tekaške načrte
15.11.2016 AVTOR: Tina Ambrožič
Poškodbe so žal članici ekipe Asics Frontrunner preprečile, da bi lahko tekla toliko kot si je želela. A vseeno ostaja ostaja optimistična in se že pripravlja na novo sezono, za katero ima velike načrte.

Članica ekipe Asics Frontrunner za seboj žal nima ravno najboljših mesecev, saj so ji načrte precej pokvarile poškodbe. Težave je namreč imela z ahilovima tetivama, ponagajale pa so ji tudi stopalne kosti. Kljub poškodbam in tudi ne ravno najboljši pripravljenosti je vseeno odtekla maraton v Parizu, ki je potekal prvo nedeljo v aprilu. Žal pa je to njene težave le poslabšalo, zato je morala tek za nekaj časa dati na stranski tir.

Vseeno se športu ni odpovedala, temveč je svojo kondicijo ohranjala s plavanjem in ob tem usvojila osnove proste tehnike – kravla. Bila pa je tudi zelo veliko na kolesu in z njim prekolesarila kar lepo število kilometrov. Junija se je udeležila tudi svojega prvega triatlona v Celovcu v sklopu prireditve Ironman, kjer je preplavala razdaljo 380m, prekolesarila 19km in pretekla 4.200m oziroma 10% Ironman razdalje. Ker je bila

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ