Umag run cenejše prijave še dva dni, jeseni Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

Umag run cenejše prijave še dva dni, jeseni Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč
09.04.2024 AVTOR: Uredništvo

Plava laguna in Klaster Severozahodne Istre bo v Umagu aprila gostil Umag run tek in v Poreču oktobra še Ironman 70.3.

Vsi ljubitelji teka, ki so dopolnili 18 let, bodo lahko sodelovali v polmaratonu, medtem ko je minimalna starost za tekmovanje na 10,5 kilometra 16 let. Proga bo tekmovalce vodila iz Stella Marisa do Katora, nazaj do Punte, parka Riva ter do cilja v Stella Marisu (2 kroga za tekače polmaratona). Po vznemirljivem tekmovanju in razglasitvi zmagovalcev tekmovalce čaka after party z DJ-jem, ki bo vzdušje v Stella Marisu še dodatno popestril.


Spletne prijave so možne do srede, 10. aprila, na uradnem spletnem mestu www.coloursofistria.com ali na licu mesta v soboto od 12. do 20. ure ter v nedeljo od 8. do 9. ure.

Razdeljevanje startnih številk in čipov bo potekalo v Stella Marisu, v Ticket officeu, v soboto od 12. do 18. ure in v nedeljo od 8. do 9. ure.



Kolesarjenje, tek in plavanje bodo združeni v triatlon blagovne znamke Ironman 70.3.

Prizorišče je Poreč 20. oktobra 2024. Poleg dokazano dostopne in atraktivne proge imajo vsi športniki in njihovo spremstvo na voljo nastanitev na sami lokaciji v apartmajih in hotelih ter kampih v Plavi Laguni ter vse potrebno za športni vikend ob morju v Istri.

Dan pred glavno dirko, 19. oktobra, bo na isti lokaciji v Zelena Resortu potekala dirka Iron Kids. Prijave so odprte na https://www.ironman.com/im703-croatia

Direktor tekmovanja Goran Vrus je na tiskovni konferenci povedal: »Vabimo vas, da se preizkusite v plavanju, kolesarjenju in teku na Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra, Hrvaška 2023. Tekmovanje vključuje 1,2 milje plavanja, 56 milj kolesarjenja in 13,1 milje. milj teka (izraženo v km je skupaj 113, 1,9 km plavanja, 90 km kolesarjenja in 21,1 km teka). Dirka Poreč Ironman 70.3 poteka drugo leto in verjamemo, da bomo letos še uspešnejši pri organizaciji in da bodo naši gostje in športniki uživali v dirki, ki jo pripravljamo zanje.«

Značke: Tek na cesti, Tek
Ključne besede:
Umag run
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ