Uspešno hujšanje zahteva pripravo: kako začeti?

Uspešno hujšanje zahteva pripravo: kako začeti?
04.01.2019 AVTOR: DM, promocijsko sporočilo

Hujšanje je nekaj kar podarimo telesu, saj mu privoščimo očiščenje in boljši življenjski slog – s tem mislimo na pravilno prehranjevanje in redno gibanje.

Že same pozitivne misli lahko dajo željo po fizični aktivnosti, željo po uresničitvi svojih sanj. In če ste na točki, ko sploh ne veste kako začeti s načrtom hujšanja, vam lahko pridejo prav nasveti, ki bodo pomagali na začetku popotovanja k začrtanemu cilju.


Mentalno zdravje naj bo vaša prioriteta številka 1

Za trajno ohranitev idealne teže je potrebno veliko več, kot le dieta s predpisanim številom kalorij. Veliko večino ljudi k polni mizi pogosto pripeljejo čustveni vidiki: beg pred težavami, občutek manjvrednosti, nemoči, osamljenost, občutek, da niso ljubljeni, preobremenjenost z delom, neuresničene želje in podobno. Ker gre pri hujšanju za mentalni izziv, je mentalno zdravje najpomembnejše orodje pri doseganju ciljev osredotočite se na grajenje boljše samopodobe, gradite samozavest in kozi celoten proces ostanite pozitivni. Imejte se radi, bodite hvaležni za svoje telo in njegove sposobnosti.


Opora in motivacija

Motivacija je eden ključnih dejavnikov od katere je odvisen vaš uspeh. Na žalost pa se začetna motivacija hitro sprevrže v obup, če se rezultati ne pokažejo takoj. Poiščite ljudi, ki vam bodo stali ob strani in vam namenili spodbudno besedo. To je lahko osebni trener, partner, starš, prijatelj ali kdo drug, ki vam bo pomagal z motivacijo.


Poiščite dodatno motivacijo

Vsak dan je potrebno začeti na novo, zato so mini motivacijska sporočilca več kot nalašč za doseganje zastavljenih ciljev. V ta namen bodo prodajalne dm vsakega, ki bo kupil izdelke prehrane ali prehranskih dodatkov v vrednosti najmanj 15 €, nagradile s kozarcem presenečenja poljubne velikosti, ki je napolnjen z različnimi motivacijskimi sporočilci. Poiščite motivacijo in navdih v dobrih mislih, koristnih nasvetih ali pripravite okusen in zdrav obrok na podlagi odličnih receptov. Motivacijska sporočilca in lepe misli postavite na vidno mesto - kamorkoli, kjer vas bodo opominjale na to, da tudi vi zmorete!V vsakem kozarcu vas čaka tudi 13 sporočilc oziroma kupončkov presenečenja, ki vam bodo od 5. februarja do 4. marca prinesli številne ugodnosti, kot so 1+1 gratis na določen izdelek, večkratne točke na blagovno znamko, večkratne točke na izdelek, ali pa bon za gratis dmBio vrečko ob nakupu 2 dmBio izdelkov.

Odlična motivacija, kajne?


Ne primerjajte se z drugimi, osredotočite se na svoj napredek

Prav vsi imamo v življenju vzpone in padce, na katere nismo ponosni. Vendar so vas ravno ti pripeljali do neprecenljivih izkušenj. Zaradi svoje zgodovine ste zrasli in se izoblikovali kot oseba. Sprejmite se takšni, kot ste, v tem trenutku in opustite nerealne ideale. Samozavest naj bo vaša mantra. Vsako jutro si v ogledalu ponavljajte afirmacijo: »Rada se imam in sprejemam se takšno, kakršna sem.«


Vztrajajte

Vsakomur se kdaj zgodi, da v trenutku šibkosti izgubi nadzor in preprosto popusti. To še ne pomeni, da je šel ves vaš trud v nič. Hitro se poberite in pojdite dalje. Dan za dnem, korak za korakom in uspelo vam bo! Naj vas dejstvo, da lahko nadaljujete in vztrajate, navda s ponosom in dodatno motivacijo. Vi imate to moč in zdaj je čas, da jo uporabite!

Značke: Zdravje
Ključne besede:
hujšanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ