Vabljeni na spomladanski športni spektakel v Umagu

Vabljeni na spomladanski športni spektakel v Umagu
04.03.2024 AVTOR: Sporočilo za javnost

Od 12. do 14. aprila vabljeni na vznemirljiv športni konec tedna v severozahodni Istri, ki prinaša adrenalinsko doživetje za vse ljubitelje kolesarstva in teka.

V soboto 13. aprila kolesarjenje UCI Istria Gran Fondo, v nedeljo 14. aprila tek na Umag Runu. Bodite del več kot 2000 ljubiteljev aktivnosti«

Od 12. do 14. aprila se bo Umag spremenil v središče športnih dogodkov z desetim mednarodnim kolesarskim maratonom Istria Gran Fondo po vrsti, ki poteka v sklopu svetovnega prvenstva UCI, ter drugim polmaratonom Umag Run po vrsti. Vznemirljiv športni konec tedna v severozahodni Istri prinaša adrenalinsko doživetje za vse ljubitelje kolesarstva in teka.


Petek in sobota bosta rezervirana za ljubitelje kolesarjenja, nedelja pa bo posvečena tekaškemu vzdušju. Tekaške prireditve se začnejo ob 10. uri v Stella Marisu pri ATP stadionu Goran Ivanišević, kjer je tudi cilj tekmovanja za vse dolžine tekov. Udeleženci bodo lahko izbirali med polmaratonom 21 kilometrov, tekom na 10,5 kilometra, štafeto ali sproščenim tekom Fun Run na 5 kilometrov.

Prijave Umag Run >>>
Prijave 10. UCI IStria Gran Fondo >>>


Vsi ljubitelji teka, ki so dopolnili 18 let, bodo lahko sodelovali v polmaratonu, medtem ko je minimalna starost za tekmovanje na 10,5 kilometra 16 let. Proga bo tekmovalce vodila iz Stella Marisa do Katora, nazaj do Punte, parka Riva ter do cilja v Stella Marisu (2 kroga za tekače polmaratona). Po vznemirljivem tekmovanju in razglasitvi zmagovalcev tekmovalce čaka after party z DJ-jem, ki bo vzdušje v Stella Marisu še dodatno popestril.


Spletne prijave so možne do sobote, 13. aprila, na uradnem spletnem mestu www.coloursofistria.com ali na licu mesta v soboto od 12. do 20. ure ter v nedeljo od 8. do 9. ure.

Razdeljevanje startnih številk in čipov bo potekalo v Stella Marisu, v Ticket officeu, v soboto od 12. do 18. ure in v nedeljo od 8. do 9. ure.


Vznemirjenje športnega konca tedna ni rezervirano samo za tekmovalce, zato vabimo vse ljubitelje športa in aktivnega življenjskega sloga, da se pridružijo temu bogatemu športnemu dogodku kot udeleženci ali podpora. Poleg športnih aktivnosti bo organiziran bogat celodnevni program, ki vključuje expo, gurmansko in glasbeno ponudbo ter zabavo za najmlajše.

Prijave Umag Run >>>
Prijave 10. UCI IStria Gran Fondo >>>

Ne glede na to, ali ste navdušenec nad tekom, starš, ki išče zabavo za svojo družino, ali preprosto ljubitelj dinamičnega vzdušja – pridružite se nam in prispevajte k temu čudovitemu športnemu doživetju. Se vidimo na spomladanskem športnem koncu tedna v Umagu!

Za vse informacije in novosti o tekmovanju Umag RUN obiščite spletno mesto grozda severozahodne Istre www.coloursofistria.com ter spremljajte facebook stran Umag RUN.

Značke: Tek
Ključne besede:
Umag Umag run
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ