Večerni tek adidas Runners Ljubljana x Intersport

Večerni tek adidas Runners Ljubljana x Intersport
17.03.2022 AVTOR: Uredništvo

Prihaja pomlad, z njo pa tudi nova tekaška sezona, ki jo zagreti tekači že nestrpno pričakujemo!

Ker je to za marsikoga tudi pričetek tekaških treningov, bomo ob tem odprli pomembno temo – varnost žensk med športno aktivnostjo.
Marsikatera med nami se med športno aktivnostjo, ki poteka v večernih urah, ne počuti popolnoma varno. Ker lahko k večjemu občutku varnosti pripomore tudi tek v skupini, te ekipa adidas Runners Ljubljana v sredo, 23. marca, ob 18.00 vabi na večerni tek po centru Ljubljane. Vodila ga bosta kapetana adidas Runnersov Blaž Strožer in Tamara Pavlovič, vabljeni pa ste tako tisti, ki se s tekom šele spoznavate, kot redni tekači.
»Večerni tek je namenjen osveščanju o pomenu varnosti žensk med večerno in nočno aktivnostjo na prostem. Marsikatera se boji teči sama, zlasti po temi in na odročnejših krajih … in čeprav je nemogoče odpraviti vsa tveganja, ki so povezana s samostojnim tekom, obstajajo previdnostni ukrepi, ki jih lahko ženske sprejmemo za varnejšo in bolj prijetno vadbo. Želimo si, da se ženske ne odpovejo tistemu, kar imajo rade, da spet obujejo športne copate in tek vzamejo kot nekaj sproščujočega in osrečujočega.«
- Tamara Pavlovič, kapetanka AR Ljubljana
Start in zaključek 5-kilometrskega teka bo pred Intersportom na Šubičevi ulici 2 v Ljubljani. Pred tem bo v trgovini Intersport omogočen tudi preizkus najnovejših adidasovih tekaških copat Solarglide 5, vsi udeleženci teka pa prejmete tudi priročno darilce!
Na tekaški dogodek se prijavite v aplikaciji adidas Running, kjer poiščete skupnost adidas Runners Ljubljana.
Povezava do aplikacije: https://cutt.ly/BA7xcMW
Se vidimo v sredo, 23. marca, ob 18.00!
Značke: Tek
Ključne besede:
adidas
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ