Začenja se nova sezona treningov tekaške skupnosti adidas Runners

Začenja se nova sezona treningov tekaške skupnosti adidas Runners
26.01.2022 AVTOR: Uredništvo

Gibanje, ki po celem svetu združuje tekače in ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, tudi v Ljubljani začenja novo tekaško sezono.

Člani adidas Runners Ljubljana vabijo rekreativne športnike, da se pridružijo brezplačni tekaški skupnosti, ki organizira tedenske treninge, zanimive delavnice in dogodke, dvema tekaškima navdušencema pa letošnjo pomlad podarijo tudi štartnino za tekaški polmaraton v Parizu.

Slovenska skupnost globalnega tekaškega gibanja adidas Runners bo februarja otvorila novo tekaško sezono. Slednja poleg prijetnega motivacijskega vzdušja ter prilagojenih treningov teka in joge prinaša še kopico drugih ugodnosti, kot so možnost udeležbe na mednarodnih maratonih, redna predavanja in delavnice z različnih področij ter holističen osebni pristop vsakemu posamezniku.

Ekipo adidas Runners Ljubljana vodita dva kapetana, tekaški trener Blaž Strožer in učiteljica joge Tamara Pavlovič, ki sta za novo sezono napovedala: "V sezoni 2022 se nam obeta zelo pestro in zanimivo leto. Skupaj se bomo pripravljali in udeleževali večjih tekaških dogodkov pri nas. Najbolj aktivni člani AR bodo imeli možnost nastopiti tudi na tekaških dogodkih v tujini. V sklopu treningov nas čakajo trail druženja, sončni vzhodi, delavnice v povezavi z zdravim življenjskim slogom, tekaška sekcija “speed squad” za najbolj pripravljene in zahtevne tekače, študentska tekaška sekcija “youth squad”, dodatni treningi mobilnosti ter moči. Še vedno bo na urniku ostala tudi joga, ki vas bo umirila in vas napolnila s kisikom.Vse vadbe in delavnice seveda ostajajo brezplačne.«

Novost letošnje sezone je program zvestobe, ki člane nagrajuje za motiviranost, vztrajnost in napredek – več treningov kot član naredi, več individualnih konzultacij in različnih ugodnosti dobi. Med prvimi tovrstnimi je štartnina za tekaški polmaraton v Parizu, ki bo potekal 6. marca, prejela pa jo bosta dva najbolj aktivna Runnersa, ki bosta skupaj nabirala tekaške kilometre in obiskovala treninge. Biti del tako povezane, motivirane in drzne skupnosti vsekakor pozitivno vpliva na dobro počutje posameznika, zato ljubljanski adidas Runnersi vabijo nove tekače, da se pridružijo njihovi družini, kot jo radi poimenujejo. V skupnost se lahko brezplačno včlani vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval.

Več informacij o projektu, urniku, lokacijah treningov in prijavah je na voljo v Facebook skupini adidas Runners Ljubljana in v aplikaciji adidas Running android ali iOS.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ