Zgodnje prijave na Soča Outdoor Festival samo še do ponedeljka 3.4.

Zgodnje prijave na Soča Outdoor Festival samo še do ponedeljka 3.4.
29.03.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V ponedeljek, 3.4. se zaključujejo zgodnje prijave na vse dolžine tekov v sklopu Soča Outdoor Festivala.

Če se prijavite kot skupina (petih ali več tekačev), je kotizacija še ugodnejša. Vse informacije o prijavah so organizatorji zbrali na tej povezavi.

Ob letošnji peti obletnici festivala, so organizatorji izvedli anketo o zadovoljstvu med njihovimi obiskovalci. S pomočjo ankete so prišli do dveh pomembnih zaključkov:
· Kot največkrat izpostavljeno TOP spomin, anekdoto, izkušnjo so obiskovalci navedli prečkanje Tolminke tik pred ciljem. Da bi to nadgradili, bodo organizatorji v letu 2017 skupaj s partnerjem Protime.si za vedno ovekovečili ta dogodek z video prihodom tekačev v cilj. Posnetki prečenja Tolminke v HD resoluciji bodo objavljeni na njihovi spletni strani, ob rezultatih. Vsak tekač/tekačica bo lahko s klikom na »video ikonowpMnHg

· Obiskovalci so pogrešali tek na 25 km, ki ga je festival ponujal v letih 2014 in 2015. Zato vam bo letos festival ponujal teke na:

o Cntinental 10 km (soca-outdoor.com/sl/races/con tinental-10-km/)

o Adidas 15 km (soca-outdoor.com/sl/races/adi das-15-km/)

o Tek na 25 km (soca-outdoor.com/sl/tek-25-km/)

o EGO Quark 45 km (soca-outdoor.com/sl/races/ego -quark-45/)

o Otroški teki (informacije sledijo)

Trasa bo v letošnjem letu nekoliko spremenjena pri EGO Quark 45 km. Zavzemala bo več čudovitega, panoramskega teka ob Soči in prečila še več lepih točk doline Soče. Zelo podroben opis najdete na tej povezavi.

Za konec naj omenimo še to, da organizatorji zagotavljajo pester otroški program in s tem povezano brezplačno varstvo otrok od 3 leta dalje. Pri tem bodo sodelovali tudi Rod puntarjev Tolmin, ki je letos njihov partner festivala.

Nadgradili pa bodo tudi sobotni tekmovalni program s tekmo za državni pokal v SUPanju ter pestrim spremljevalni program z glasbo ter velikim številom delavnic in ostalih brezplačnih dejavnosti za vse obiskovalce.

Med 30.6. in 2.7. se vidimo na sotočju med Tolminko in Sočo v Tolminu. Lepo vabljeni.

 

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ