Zgodnji prijavni rok na tekaški del Soča Outdoor Festivala se približuje

Zgodnji prijavni rok na tekaški del Soča Outdoor Festivala se približuje
03.04.2019 AVTOR: Uredništvo

Najbolj prepoznavna disciplina v sklopu festivala je zagotovo trail run oziroma tek v naravi, ki se bo odvil v soboto, 29. 6. 2018 v Tolminu, na sotočju rek Soče in Tolminke.

Zgodnji prijavni rok se zaključi 26. 4., zato pohitite, ker je število prijav omejeno.

Pri letošnji izvedbi bodo organizatorji ponudili pet različic tega teka in sicer:

· Continental 10 km

· adidas Terrex 15 km

· Pure by Pečjak 25 km

· Dukat Fit 45 km

· Soča Cross duatlon

· Otroški tek Tolminček 500 m

Zgodnji prijavni rok se zaključi 26. 4., zato pohitite, ker je število prijav omejeno.


Najdaljša tekaška preizkušnja (Dukat Fit 45 km) bo letos, kot vse krajše trase, speljana v okolici Tolmina, na trasi 25 km preizkušnje z dodatkom, ki pa ne bo tako tehnično in fizično zahteven kot lansko leto.

Vsi udeleženci bodo v sklopu startnine prejeli rumeno adidas majico s črnim napisom Soča Outdoor Festival, veganske z beljakovinami polne testenine Pure, pijačo ob poti in na cilju, Dukat Fit na cilju in še kakšno malenkost.


Seveda ne bo šlo brez dodelanega spremljevalnega programa, zaradi katerega si bodo udeleženci in obiskovalci v Tolminu zaželeli ostati cel vikend.

Program festivala je objavljen na https://soca-outdoor.com/sl/additional-program/ in ga bodo organizatorji sproti dopolnjevali.


Posebno pozornost bo organizator spet namenil otrokom. Njih pričakuje otroški tek Tolminček, Mini MTB maraton in bogatejši otroški program, saj so družine z otroki na festivalu še posebej dobrodošle. Prav vsak otrok bo lahko našel nekaj zase, starši pa se bodo lahko posvetili tekmovanju in uživanju ob reki Soči in Tolminki.


V kolikor pa bi radi poleg teka tudi kolesarili, se lahko v nedeljo zjutraj udeležite Soča Cross Duatlon v sklopu festivala https://soca-outdoor.com/sl/races/duatlon/. Združil bo gorsko kolesarjenje s trail runom oz tekom v naravi. Na tekmovanje se bodo lahko prijavili tako posamezniki kot dvojice.

Več informacij najdete na www.soca-outdoor.com

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ