Prireditve - 8. Medvoški tek

8. Medvoški tek
Datum prireditve
28.09.2019
Organizator
Športno društvo Efi
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
Email
efi.storga@gmail.com
Cena ob predprijavi
15.00 €
Štartnina na dan prireditve
17.00 €
Opis dogodka

Medvoški tek

V športnem društvu Efi smo Medvoški tek prvič organizirali leta 2011 in od takrat so Medvode eno izmed mest, ki imajo svoj tek. Medvoški tek vedno poteka zadnjo soboto v mesecu septembru, tekači pa se lahko preizkusite na 5, 10 in 20 km razdalji. Tudi letos bo z Vzajemkovim tekom poskrbljeno za vaše otroke.

- KATEGORIJE
5, 10 in 20 km tek je razdeljene v pet kategorij – enako za ženske in moške.

Štart teka na 5, 10 in 20 km bo pri športni dvorani Medvode. Tečemo do cerkve na Ladji, pri cerkvi zavijemo levo, vzporedno z železniško progo pridemo do prvega klanca, tečemo mimo glasbene šole in na koncu zavijemo desno po Donovi mimo lekarne. Na križišču zavijemo levo mimo Mercator centra, Štirih mačk, občine, mimo Donita, vračamo se po Donovi cesti do vrha, na vrhu zavijemo levo in tečemo 150 m do vrtca, pred vrtcem zavijemo desno in na križišču levo v cilj.

- PROGRAM
Ura Program
14.45- 15.00 Prijava za otroški tek na vzajemni stojnici
15.15 Predstavitev teka, sponzorji plesna točka
15.30 Vzajemkov tek za otroke
16.00 Štart 8. Medvoškega teka
- ZDRAVSTVENO VARSTVO
Na prizorišču bo veš čas prireditve prisotno reševalno vozilo s tehnikom in z zdravnikom, ki bo na razpolago za vse tekače in obiskovalce. Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost.

- SPLOŠNA DOLOČILA
Tekmovanje bo potekalo po pravilih AZS in po pravilih razpisa teka.
Uradni rezultati tekmovalnega dela bodo objavljeni na spletni strani časomerilca, www.sdefi.si in na tej spletni strani.
Za najhitrejše tekmovalce so predvidene denarne nagrade.

Vsak sodeluje na lastno odgovornost, ob progi in cilju bo nudena prva pomoč.

- KORISTNE INFORMACIJE
Udeleženci 8. medvoškega teka lahko parkirajo pri piceriji Kocka, gostilni na Klancu, okrepčevalnici Stan, pri želežniški postaji in trgovini Hofer Medvode.

- POSTANI PROSTOVOLJEC/-KA
Brez prostovoljcev ni mogoče izpeljati takšne prireditve, kot je NAŠ MEDVOŠKI TEK. V vseh dosedanjih izvedbah so nam pomagali številni prostovoljci in tako bo tudi letos. Pred 29. septembrom nam boste lahko pomagali pri pripravi proge in startno-ciljnega prostora ter pri pripravi vrečk za udeležence. Na dan prireditve bo največ dela, potrebovali pa bomo reditelje ob progi in na startno-ciljnem prostoru ter pomočnike v prijavni službi in na okrepčevalnicah.

Vsak prostovoljec bo dobil majico ter hrano in pijačo na dan prireditve.

Če vas zanima delo prostovoljca, nam pišie na elektronski naslov efi.storga@gmail.com ali pokličete na 041 282 960.

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ