Salomon Speedcross 3 izkušnje

Domov > Forum > Salomon Speedcross 3 izkušnje

Salomon Speedcross 3 izkušnje

SORTIRAJ PO:
Skadi 31.07.2013 21:47

Pozdravljeni,

imam mogoče malce neumno vprašanje,pa vendar, ali uporablja kdo sledeče copate,ki so sicer za tek po neutrjenih terenih, tako za vsakdanjo uporabo.

Situacija je takšna,da sem po več ur skupaj /tudi do 11 ali 12/ na nogah. Danes sem poskusil te copate in so odlični,imam občutek kot da zaradi čepkov,zelo dobro blažijo sile med hojo (gre za povsem normalna tla,tudi asfalt).

Mogoče sem le malce skeptičen,da bi se zaradi takšne utrjene podlage ti čepki prehitro uničili in s tem tudi copati. Zato me ravno zanimajo vaše izkušnje s sledečim modelom copat.

Lahko mi tudi predlagate kateri drug model,z podobnimi lastnostmi, ki bi bil zame zanimiv.

Hvala.

 

Lp

Sandi

CHEF860 02.08.2013 11:13

Živijo!
Daljši preizkus Salomonk Speedcross najdeš tukaj. Občutek zaradi čepkov je ob prvem poskusu res kot bi lebdel nad tlemi. Toda Speedcroske so v prvi vrsti namenjene mehki podlagi, zemlji, blatu, na trših podlagah pa se podplat kar hitro obrabi.

Če si veliko na nogah, bi morda priporočil On Cloudster. Kdor jih je preizkusil, dejansko pravi, da z njimi hodi kot po oblakih in morda je to tvoja rešitev.

LP, M 

andrejl 02.08.2013 18:08
Se strinjam. Tisti čepki so za boljši oprijem na terenu, ne za to, da bi bilo bolj mehko na asfaltu.


Onk še nisem preizkusil. Imam pa Asics Kayano, ki so za moje pojme zelo mehki in udobni.
Skadi 03.08.2013 18:39

Super! Najlepša hvala za odgovora in pa za dana priporočila za copate. Bom testiral omenjena modela in nabavil nekaj od tega.

 

Lp

S.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI