Kateri novi copati?

Domov > Forum > Kateri novi copati?

Kateri novi copati?

SORTIRAJ PO:
Paloma 13.08.2018 21:01
 ggggghhh
Primus 14.08.2018 05:28

😄...obupana nad mrtvilom tukaj ali kaj drugega?

Paloma 14.08.2018 14:23

 Tole sem čisto prehitro pritisnila in je poslalo brez vsebine, hahaha... 😄😄😄

Uglavnem, kupujem nove superge za dolge proge (pretečem zaenkrat do cca. 23km). Trenutno imam Nike lunarglide in sem z njimi zadovoljna, saj so kot copatki. Imam še Mizuno wave inspire, vendar so mi za dolge proge pretežki/ pretrdi. Rada bi probala še kaj drugega... Pomembno je, da so lahki, mehki in stabilni (sem blagi pronator) Gledam Brooks, Asics, On, Salming, Inov, Hoka one one... Zmedena čisto, ker je vsega toliko... 😳 Zanimajo me mnenja in predlogi. Hvala. 

Primus 14.08.2018 22:24

Živjo,Paloma 😊

Predlogi :

Asics gel-ds trainer 22,Brooks Ravenna,Hoka Arahi ali Gaviota,Newton Kismet ali Motion,Saucony Guide 10 ali Guide Iso,Adidas solar glide ST ali Supernova ST in še in še je tega...upam,da nisi zdaj še bolj zmedena😄So pa vsi našteti copati po tvojih preferencah,vprašanje je le,kako ti določen model ¨sede¨na nogo.

Trgovina Extremevital prodaja Newton in Hoka one one,v Intersportu držijo Asics,Brooks,Saucony in Adidas.

Na spletu imaš trgovino Sportshoes(večkrat naročil,so zanesljivi),kjer imajo ogromno izbire...Je pa seveda pametno preizkusiti copat pred nakupom.

Za dodatna vprašanja sem na voljo 😄

Lep pozdrav.

TinaA 15.08.2018 23:29

 Paloma, živijo,

jaz sem tudi blagi pronator,  ampak nosim kar nevtralen model tekaških copat. Najboljši za dolge teke mi je tako Saucony Triumph Iso. Zelo lepo drži stopalo, je lahek, udoben in dobro blažen (kar je super, če tečeš po bolj trdih površin, kot sta beton in asfalt). Sicer imam tudi Saucony Ride, ampak je meni osebno pretrd, premalo blažen, ... sicer se uteče, ampak ni to to. Skratka, bi ti priporočala prvega, Triumph Iso ... mi je od vseh, ki sem jih v moji tekaški karieri nosila in tekla z njimi, zagotovo eden najboljših. Upam, da ti tale informacija prav pride. :)  

Lp, Tina 

Paloma 16.08.2018 21:31

 Uf, veliko predlogov.. Hvala. Grem malo googlat. 😄 Tudi jaz naročam na Sportsshoes in 21run. Res mi je pomembno, da je copat v lahki kategoriji, torej ne preveč nad 200g. Grem torej ožat izbor, bom pa vsekakor vključila tudi Nike. Pa malo po trgovinah probat modele. 👍

Primus 17.08.2018 20:54

 Še par trgovin😉

jogging-point

runningwarehouse.eu

startfitness





Paloma 10.09.2018 19:08

 OK, sem pregledala kar nekaj copatov in me vleče h Hoka Arahi2. Vseeno pa me zanima še mnenje o copatih Salming (Distance ali En route) in pa Asics Noosa FF2. Ima kdo pa lahko da info it prve roke?

Primus 14.09.2018 08:45

 Salming distance...odlični copati,odlično prileganje,zelo lahki(imam distance A2 in D4), zahtevajo dobro tehniko teka...En route nimam,so pa po besedah kolegice ultramaratonke še bolj blaženi kot distance.Oboji pa super za dolge proge.Z distance udobno pretečem maraton in čez.

Noosa FF2 ne poznam,vem pa,da se je pri enki,kako tudi pri dvojki večina pritožila,da je stopalo preveč utesnjeno-da je copat spredaj ožji glede na ostale Asics modele.


Paloma 29.09.2018 20:46

 OK, kupila Asics Noosa FF2. So lahke, udobne in fajn do cca. polmaratona, za naprej pa vprašanje, kako bi se obnesle (nisem še probala). Vsekakor pa rabim še ene. Je kdo zasledil, da bi se pri nas že dale dobiti Brooks Pure Cadence 7? Precej sem brala o njih, lahke, primerne za blage pronatorje, ampak jih v SLO ponudbi še nisem zasledila. Drugače pa vsekakor Salming ali Hooka. Dilema, dilema... 😜

Micheal_Benson 25.10.2018 23:48
 Če želite vnesti pravilno sam, sem Michael Benson zasebni posojilodajalec, sem dal minimalno posojilo v višini 5.000 € EUR ali protivrednost v drugih valutah za vsak znesek posojila obrestni meri v višini 3%, to je finančna priložnost za vaš vrata, hitro dobite posojilo za leto 2018. Obstaja toliko ljudi od iščejo finančne možnosti ali pomoč za vogalom in v mestih, in še vedno ne morejo dobiti enega, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem pragu in kot taki si ne morete zamuditi te priložnosti. Ta storitev je namenjena ljudem, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti vsake količine, ki jo želite dobiti več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Obrazec za posojilo in ga vrnite.

Polno ime .................

Zasebna telefonska številka ................

Država ..................

Naslov ...............

Država ...............

Leta ..............

Prijavili ste se prej ali ne. .............

Država ..............

Znesek zahtevanega posojila. ..................

Obdobje posojila ...............

Poklic .................

Mesečni dohodek .....................

V priznanje teh podatkov, bomo poslali našo pogodbo z načrtom odplačevanja, in če se strinjate s pogoji, ki jih lahko dobite posojilo po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki jih imamo za vas.
Čakam vaš hiter odziv.

S spoštovanjem,

Micheal Benson
dakux 18.01.2021 11:05

Asics ali Hoka meni najboljše

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI