Na hitro: www.superge.si/Nike/w-zoom-st ructure-17-su14-nike-10122303/
www.superge.si/Asics/w-gt-200 0-2-ss14-asics-10047866/
www.superge.si/Mizuno/w-wave- inspire-10-ss14-mizuno-9988096 / (primeren za široka stopala).
www.sportsshoes.com/product/s au2264/saucony-fastwitch-6-wom en's-running-shoes/ (odličen za tekmovanje).
V kakšni obutvi si pa do sedaj tekla?
Če te še kaj zanima,mi lahko pošlješ tudi ZS.
Lep tekaški pozdrav!
Živjo!
Tako kot Primusa, bi tudi mene zanimalo v čem si takla do sedaj ter seveda malo več o bolečini v stopalu, mogoče ne gre za tako samoumevno bolečino.
lp
Pozdravljeni,
mene pa zanima, če so superge Nike (nike free) primerne za tek po asfaltu, saj se bojin bolečin v kolenih in podobnega.
Lep pozdrav!
Nike free copati so vsekakor primerni za tek po asfaltu,bolečine v kolenih in podobno pa so predvsem posledica slabe tehnike teka(predvsem pristajanja na pete).
Lp
Pozdravljeni,
Tečem že kar nekaj let, vendar do danes nikoli nisem dala poudarka na najpomembnejšo stvar-tekški copat. Zdaj sem seveda dobila bolečine v podplatu, zato je skrajni čas za nakup superg. Bi lepo prosila, če mi lahko svetujete nekaj modelov, ki bi prišli zame v poštev - sem pronatorka, cca 20km/teden, večinoma asfalt, 55kg, 5-6min/km, da bi bile primerne tudi za kakšno tekmovanje (polmaraton).
Hvala! lp, Tinka