brooks glycerin 11

Domov > Forum > brooks glycerin 11

brooks glycerin 11

SORTIRAJ PO:
zanambroz 11.07.2014 13:55

pozdrav,
mene zanima če ima kdo te čevlje in bi ga prosil če malo pove če so vredu itd.....tudi sam si jih mislim kupit samo da še nevem če so tapravi saj sem z tekom komaj začel. aja da ne pozabim kaj čevlji vzdržijo kakšno gozdno pot(zelo redko bi se odpravil tudi na te)in pa ostale izkusnje z čevlji bi prosil da napisete...
hvala
lp
zan ambroz 

uros1991 11.07.2014 17:40

pozdravljen!

Sem jih imel že nekaj česa nazaj možnost preizkusiti za 1 mesec in sem bil zelo zadovoljen z njimi. Predvsem mi je bila všeč mehkoba ter res prijeten objem stopala. Podplata je veliko zato tudi tek po asfaltu ni mučenje, po mojem njenju primerni tudi za težje tekače. Bojazen, da ti bo med tekom po gozdni poti razpadel pa je tudi odveč :) se spomnim, da je bila takrat cena kar zasoljena, ampak glede na to da so na prodajnih policah že kar nekaj česa in v kakšni akciji več kot dober nakup.

Vsekakor jih prej preizkusi v trgovini (če jih še nisi) :)

Sporoči kako si se odločil!

lp, Uroš

Mutasti17622 12.07.2014 07:10

Pozdravljeni

 

Z Glycerin 11 sem do sedaj pretekel 1200 kilometrov in kot predhodnik lahko potrdim vse navedeno. Predvsem mi je všeč občutek, da je stopalo V čevlju, ne pa, kot pri nekaterih, NA. Stopalo res lepo zaobjame, blaženje je za moj način teka odlično. Lahko rečem, da so eni izmed boljših copat, kar sem jih do sedaj imel. Podlaga pri teku je bila 60% asfalta in 40% makadama.

 

Slabe strani? Pazi na širino (obstaja več variant). Pri približno 300 kilometrih so se mi na obeh copatih pojavile vidne strani obrabe v predelu členkov, vendar na lastnosti to ni vplivalo. Podplat se tudi dokaj hitro obrabi, vendar potem nekako zdrži. Vezalke so predolge in jih je treba nekako skrajšati, ker motijo.

 

Še vedno jih obujem, predvsem za daljše teke, ker imajo blaženja še vedno dovolj. Sočasno sem tekel v Asics Kayano 19 in tu gre moj glas nedvomno Brooksu. Kayano so prej izgubile blaženje, je pa res, da se jim obraba na zunaj ne pozna toliko.

 

Kakorkoli se boš odločil, je vse odvisno od načina teka. Glycerinke so dokaj nevtralne, potreboval sem par kilometrov, da sem se navadil nanje. In, seveda, cena...imel sem srečo, dobil sem jih v akciji iz tujine (sp24), odkoder sem ravno zdaj naročil Nike Pegasus za smešno ceno. Mogoče ti tudi ti pridejo v poštev?

 

LP

Mutasti

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI