Stvari, ki ti bodo prišle prav pri teku so razdalja, tempo na kilometer (za to dvoje potrebuje ura GPS) in srčni utrip. Fino pa je, če ima ura tudi možnost prenosa podatkov na računalnik, kar pa imajo tudi praktično vse.
Tak osnoven model je na primer ta:
buy.garmin.com/en-US/US/into- sports/running/forerunner-15/p rod145621.html
Ga dobiš tudi pri nas za okoli 150 EUR.
Ali pa recimo Garmin forerunner 110, ki ima tudi vse te osnovne funkcije, ki sem jih zgoraj opisal.
210 je pa še en model boljši od 110. Posebnost modela 220 je pa barvni ekran.
Se pa te cenejši modeli, poleg tega, da imajo manj funkcij, razlikujejo po kakovosti GPS. Te malce dražji modeli najdejo signal ponavadi precej hitreje. Sam uporabljam uro Suunto in mi odlično deluje, GPS najde v nekaj sekundah. Je pa ta njihov model Suunto Ambit 2r nekoliko dražji.
Ima kdo uro garmin forerunner 220 in kako je z njo zadovoljen?
Mi bo pas za utrip deloval tudi na števcu za kolo / garmin edge 500, glede da je oboje ant+ ?
Imam. Ura je v primerjavi s 110 bolj odzivna, ima precej dodanih funkcij (kadenca, naloženi treningi, avto stop...).
Na drugi del vprašanja nimam odgovora.
@rider123:Ima kdo uro garmin forerunner 220 in kako je z njo zadovoljen?
Mi bo pas za utrip deloval tudi na števcu za kolo / garmin edge 500, glede da je oboje ant+ ?
Zelo zadovoljen, senzor kadence je ena od zelo praktičnih stvari + vse kar je napisal vviraklion ...
Pas od 220 deluje tudi na 500ki - preverjeno - imam oboje.
S tem, da zaradi multisporta-nja 220ko prodajam zaradi nabave 920ke.
Kupujem tekaško uro, sem tekačica ki sem si za nov cilj postavila 21 km. Katera ura bi mi prišla bolj prav?Vem da potrebujem GPS in merilec utripa, kaj pa je z ostalim "balastom"? Ne želim super duper ure, ki bi imela sto možnosti, od katerih bi večina ostala neizrabljena.
Kak nasvet lepo prosim :)