Hokaoneone

Domov > Forum > Hokaoneone

Hokaoneone

SORTIRAJ PO:
srecko_k 11.03.2015 12:49

Pozdravljeni, ima kdo kakšne izkušnje z Hokaoneone copati. Res da so malo dražji, sem malo težji tekač, drugače me držijo copati kakih 600 km, potem pa čutim koleno, mogoče bi z njimi šlo dlje in lažje. Tečem pa 3-4 krat na teden, tudi daljše teke ( 2x tudi maraton), mesečno cca 200 km. Na daljših tekih izgubim tudi kakšen noht, zdaj nazadnje tudi napalcu. Sem kupil iste copate ( Adidas Energy boost)  in isto št. kot v prejšnji rundi, vendar so pol številke manjši,m zato pa verjetno "nohtni" davek. Hvala za vsak odgovor in nasvet 

Primus 12.03.2015 20:24

Živjo!
Si kupil Energy boost1 ali 2? Energy boost2 imajo namreč v prednjem delu veliko več prostora kot Energy boost1.Sem pretekel z dvojko v kosu 80km brez žulja.
 Lastim si tudi Hoka bondi b in niso v prednjem delu nič širši od Eb2(tkanina zgornjega dela ni raztegljiva kot priEboost),sem pa v njih tudi pridelal kar velika žulja na palcih.Poleg tega so tudi zelo nestabilni.Kar se tiče blaženja,je boost blaženje za moj okus trenutno najboljše na trgu,je pa res,da bi proizvajalec moral ponuditi tudi 2E širino svojih modelov.
 Trenutno je najbolj vroč model Adidas Ultra Boost,ki je kar se tiče blaženja,top!Sicer pa,če ti Adidas ne odgovarja,priporočam model Nike LunarGlide 6,ki je dobro blažen in kar širok v prednjem delu.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI