Prva GPS ura

Domov > Forum > Prva GPS ura

Prva GPS ura

SORTIRAJ PO:
zojan 03.10.2016 20:52
Pozdrav vsem
Sem rekreativni kolesar, ki pocasi prehaja tudi v tekaske vode. Redno tecem ze kar kaksno leto, pa si še vedno nisem nabavil gps ure (do zdaj sem uporabljal razne aplikacije za belezenje aktivnosti na telefonu-eno navadno sran*e) Zdaj pa mi je prekipelo in sem rekel da je zadnji cas da nekaj nabavim. Prosil bi za malo nasvetov... Prvo. Budget. Preko 200 eur ne grem.Potem kaj vzeti. Garmin ali Suunto? Katera je bolj zanesljiva (utrip, natancnost,...) Nisem nek "tech geek", da bi rabil na uri vreme, opom. iz telef., pritisk itd... Čas, tempo, utrip, fajn bi bla tudi kakšna nadmorska višina in vzpon/spust.
Najlepša hvala vsem za nasvet!
Lp
mnovac 11.10.2016 07:40

js sm imel podoben budget kot ti in sem vzel garmin forerunner 35, meri utrip na zapestju in ima praktično vse potrebne funkcije.. redna cena v intersport je 199eur mislim pa da še imaš vedno popust 20% na vse redne cene tako da jo dobiš za 160eur tako semjo tudi js kupil za to ceno in sem zadovoljen..

baktiv 10.01.2017 19:24
Zivjo, kupujem novo gps športno uro, pa me zanima če kdo uporablja polar m200? Vsec mi je cena in pa srcni utrip na roki.... Okrog prsnega koša mi ne odgovarja....

Ali mi priporočate kakšno deugo uro?

LpM
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI