2. Nočni tek Vrhnika in kolesarski vzpon na Ulovko

2. Nočni tek Vrhnika in kolesarski vzpon na Ulovko
08.07.2014 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V soboto, 23. avgusta, se bo Vrhnika tako kot lansko leto, prelevila v tekaško mesto, saj se bo na mestnih ulicah odvijal 2. Nočni tek Vrhnika.

Več informacij in prijavni obrazec najdete na www.ntvrhnika.si.

Po koncu športnega dela prireditve bo potekalo še zaključno druženje.

Tekači se bodo ponovno pomerili v teku na 5 in 10 kilometrov. Proga bo speljana po starem delu mesta, ob kateri ne bo manjkalo glasnih navijačev.

Že popoldne, natančneje ob 17. uri, se bo prireditev začela z Vzponom na Ulovko. Gre za kolesarski vzpon, ki bo v kombinaciji z večernim tekom štel hkrati tudi za tako imenovano Kombinacijo. Štart kolesarskega vzpona je na Stari cesti na Vrhniki in se nadaljuje v smeri proti Stari Vrhniki. Ko trasa pri kamnolomu v Podčelu zavije levo v smeri Ulovke, se z letečim štartom kolona odpre in tekmovalni del se začne. Cilj vzpona bo pri okrepčevalnici Pod Ulovko.

Ob 20. uri bo nato najprej izveden Dobrodelni tek v dolžini 2,5 km (1 krog). Prijavnina na Dobrodelni tek sta dva prehrambena izdelka daljšega roka trajanja, ki ga udeleženec prinese s seboj na dan prireditve na prijavno mesto, ki bo na Stari cesti na Vrhniki. Zbrano hrano bomo donirali Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje.

Vrhunec dogajanja bo ob 21. uri, ko bo start teka na 5 in 10 kilometrov. Oba teka bodo tekači odtekli po 2,5 kilometrskem krogu po vrhniških ulicah.

Prijavnina za obe razdalji je v predprijavi nižja, in sicer do vključno 1. avgusta znaša 18,00 EUR, od 2. do vključno 21. avgusta pa 21,00 EUR. Po zaključku predprijav in na dan prireditve prijavnina znaša 25,00 EUR. Na dan prireditve bo prijavnino možno poravnati le na prireditvenem prostoru na Stari cesti na Vrhniki, med 16:30 in 20:00. V enaki višini je prijavnina tudi za Vzpon na Ulovko.

Kombinacija je seštevek udeleženčevega rezultata Vzpona na Ulovko in Nočnega teka na 10 kilometrov. Prijavnina za Kombinacijo v predprijavi do vključno 1. avgusta znaša 32,00 EUR, do vključno 21. avgusta pa 38,00 EUR. Na dan prireditve prijavnina stane 45,00 EUR.

Več informacij in prijavni obrazec najdete na www.ntvrhnika.si.
Po koncu športnega dela prireditve bo potekalo še zaključno druženje.
Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ