Barbaro Resnik so zaustavile poškodbe

Barbaro Resnik so zaustavile poškodbe
21.11.2016 AVTOR: Tina Ambrožič
Barbari je prvi del tekaške sezone pokvarila poškodba, zaradi katere je mnogo tekov in tekem izpustila. Vseeno pa se aktivnostim ni popolnoma odrekla.

Tudi Barbara Resnik, članica ekipe Asics Frontrunner, si bo prvo polovico letošnje tekaške sezone zapomnila podvsem po poškodbah. Težave je namreč imela z ahilovo tetivo, ki ji je preprečila tek in s tem tudi udeležbe na tekmah. Vseeno pa je pri teku kot trenerka pomagala tekačem v njeni tekaški skupini Urbani tekači KK, ki jih je peljala tudi na Istrski maraton in z njimi celo uspela odteči 10 km. Kasneje se je s tekači udeležila tudi dobrodelnega teka Lions 'Tečem, da pomagam ' v Čateških Toplicah, kjer so odtekli pet kilometrov. Sama pa je v cilj pritekla z osebo, za katero je bil dobrodelni tek organiziran. Nenazadnje pa je bila Barbara prisotna tudi na Teku štirih mostov v Škofji Loki, na DM teku za ženske ter na Nočni 10-ki na Bledu, kjer je zaradi poškodbe vodila le ogrevanje.

Barbari je v drugem delu sezone sicer končno uspelo sanirati poškodbo, zato se že počasi vrača k teku in kuje načrte za prihodnost. V prihodnjem letu se tako želi udeležiti kar nekaj tekem, med drugim tudi trail tekov, ki jih je letos na žalost izpustila.

Sicer pa se je Barbara kot Asicsova ambasadorka trudila, da bi ljudem v regiji, kjer živi, približala Asicsove izdelke. Ob tekaških copatih omenjene znamke, se je trudila predstaviti tudi oblačila, zato je mnogih omogočila, da so poskusili njena oblačila. Trud se je obrestoval, saj je veliko ljudi, ki pri njej vadi, na koncu oblačila naročilo tudi zase. 

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ