Do vrhunske forme z vrhunskim švicarskim izdelkom za sklepe!

Do vrhunske forme z vrhunskim švicarskim izdelkom za sklepe!
12.12.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Cemio GAMS je švicarsko prehransko dopolnilo za sklepe, ki edini na slovenskem trgu vsebuje naravni kolagen v kombinaciji z vitaminom C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu.

Zdravi sklepi so ključ do aktivnega življenja

Sklepni hrustanec je čvrsta elastična prevleka kosti v sklepu, ki omogoča gladko drsenje sklepnih površin z minimalnim trenjem. Hrustanec je sestavljen iz kolagena, ki tvori čvrsto mrežo vlaken in predstavlja ogrodje hrustanca. S starostjo se količina kolagena v telesu zmanjšuje. Tako z leti in ob pogostih ter dolgotrajnih obremenitvah lahko pride do težave s sklepi, kostmi oz. do prezgodnje obrabe sklepnega hrustanca. Zato je priporočljivo jemanje kolagena tipa I in tipa II.

Cemio Gams vrhunske švicarske kakovosti z naravnim kolagenom NC I® IN NC II®

Cemio GAMS švicarska kakovost zagotavlja najvišjo čistost in izvor snovi ter predstavlja vrhunski t.i. naravni kolagen v svoji naravni obliki trojne vijačnice.

 

Zakaj je naravni kolagen najučinkovitejši?

Z leti telo postopoma izgublja sposobnost ustvarjanja kolagena, ki je potreben za obnovo sklepov. Zato ga je v telo treba vnesti. To lahko počnemo bodisi z velikimi in pogostimi odmerki želatine ali hidroliziranega kolagena bodisi v obliki naravnega kolagena, pri katerem zadoščajo majhni odmerki. Naravni kolagen v kapsulah Cemio Gams predstavlja biološko aktiven kolagen v njegovi naravni obliki, v kakršni se nahaja v človeškem telesu.

S tem se Cemio Gams razlikuje od velike večine kolagenskih izdelkov na trgu:

  • Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite prenesti močno natezanje. Prisoten je tudi v koži.
  • Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani.
  • Vitamin C pa spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.

Zadošča samo 1 kapsula Cemio Gams na dan!

Nežka Poljanšek, fizioterapevtka slovenski olimpijcev priporoča Cemio Gams za sklepe

"Osebno bi Cemio Gams priporočila vsem aktivnim športnikom pa tudi ljudem, ki hočejo pravilno skrbeti za svoje sklepe. "

 

"Vsak dan skrbim za zdravje svojih pacientov z željo, da jim pomagam izboljšati gibanje in delovanje telesa. Kot fizioterapevtka in navdušena planinka vem, kako zelo pomemben je odporen in funkcionalen mišično-skeletni sistem. To je tudi razlog, zakaj sem iskala prehransko dopolnilo, ki bi učinkovito skrbelo za sklepe.

Vesela sem, da sem ga našla v Cemio Gams, ki vsebuje naravni kolagen tipa I in II, z vitaminom C. Sklepe tako oskrbuje le z najboljšim. Poleg tega je proizveden v Švici, kar je zame garancija kvalitete.

BOŽIČNA PONUDBA CEMIO GAMS: do 40% popusta, poleg tega 30 dni brezplačno in še DARILO!

 

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ