Izboljšajte tehniko teka s Salomon video analizo

Izboljšajte tehniko teka s Salomon video analizo
23.09.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
INTERSPORT vas v sodelovanju s SALOMON tekaškima trenerjema vabi na brezplačno video analizo in test nove Salomon obutve, kjer boste lahko nadgradili svoje znanje ter izboljšali svoj tekaški korak!

INTERSPORT vam s pomočjo Salomon tekaških trenerjev omogoča testiranje novih SALOMON tekaških copat in brezplačno VIDEO ANALIZO, s katero boste nadgradili svoje tekaško znanje, trenerja Luka Hren in Uroš Kožar pa vam bosta z veseljem strokovno odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Prijavljeni se boste odpravili na krajši tek, kjer boste posneti s pomočjo GO PRO kamere. Sledi ogled vašega posnetka in nasveti, kako izboljšati tehniko, da bo vaš tekaški korak še učinkovitejši! Video analiza in test Salomon tekaških copat sta brezplačna in primerna tako za začetnike, kot tudi za izkušene tekače.

KDAJ?

KJE?

sobota, 24. 9. 2016

10h - 18h

INTERSPORT Mercator center Šiška,

Ljubljana

petek, 30. 9. 2016

15h - 20h

INTERSPORT Mercator center,

Celje

sobota, 8. 10. 2016

10h - 18h

INTERSPORT BTC,

Ljubljana

petek, 14. 10. 2016

15h - 20h

INTERSPORT Supernova - Rudnik,

 

Prijavi se na video analizo, izboljšaj kvaliteto svojih treningov in se poteguj za novo tekaško obutev Salomon X-SCREAM FLARE GTX®!

Nove tekaške copate X-SCREAM FLARE GTX ® lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT  in v spletni trgovini INTERSPORT.

Več informacij TUKAJ?

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ