Največja skupinska prijava Konjiškega maratona dobi nagrado!

Največja skupinska prijava Konjiškega maratona dobi nagrado!
04.04.2018 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Če so "prehitro" odprli posamične prijave, se je Konjiški maraton odločil še za zgodnejšo odprtje skupinske prijave. Ni bila prvoaprilska ? skupinska prijava na 6. Konjiški maraton je odprta!

MARATON Z DUŠO

30.9.2018

6. KONJIŠKI maraton

PRIJAVE

Tekaško skupino lahko sestavi vsakdo. Med 10 zbranimi tekači spol, starost in dolžina trase niso pomembni. Prav tako lahko določeni tekači izberejo paket, s katerim bodo tekli tudi na 23. Volkswagen Ljubljanskem maratonu, preostanek tekačev pa se odloči le za Konjiškega. Včasih se na kup zbere skupina prijateljev, drugič se zberejo sodelavci, ansambli, vedno več pa je tudi podjetij, ki spodbujajo gibanje in zdrav način življenja ter svojim zaposlenim omogočijo brezplačno udeležbo.

Skupinska prijava je cenovno ugodnejša že v osnovi, vsak enajsti tekač pa teče brezplačno. Kot Maraton z dušo, najštevilčnejšo tekaško skupino (do 50 tekačev) nagradijo: dobite brezplačen izlet v Slovenske Konjice, kjer si z vodičem ogledate staro mestno jedro, moderno vinsko klet Zlatega griča in Žičko kartuzijo, nato pa se udeležite še brezplačnega kosila. 

Za prijavo skupine potrebujete le:

  • Najmanj 9 sotekačev – prijateljev, sodelavcev ali sorodnikov – katerihkoli!
  • Vodjo skupine.
  • Ime skupine.
  • Odločitev ali bo vaša skupina odprta za nove tekače ali bo v njej tekla samo vaša družba.
  • Oddajo prijave na spletni strani Konjiškega maratona in izpolnjevanje obrazca.
  • Veliko tekaškega veselja v nedeljo, 30. septembra, ko se bo zgodil 6. Konjiški maraton.

Tudi skupinska prijava prejme izvirni darilni paket skupaj z vrhunsko tekaško majico JOMA, vendar pa se je prijaviti treba čim prej, najkasneje do 7. septembra. Kasneje namreč paket zaradi logistične izvedbe ni zagotovljen.

STE VEDELI? 
Konjiški maraton velja za eno izmed najboljših slovenskih tekaških prireditev. Kdo to pravi? Npr. Atletska zveza Slovenije, ki jim je za organizacijo lanskega, 5. Konjiškega maratona, podelila posebno priznanje. Lani se je preko startne linije pognalo več kot 1400 tekačev, ki jih je spodbujalo 2000 obiskovalcev. Letos računajo na zapolnitev vseh tekaških mest – na voljo jih je le 1500! Državno prvenstvo v cestnih tekih na 10 km jim je bilo zaupano že tretjič, celo drugič zapored. Novost pa je, da bodo letos državno prvenstvo tudi za veterane, in sicer na 21 km.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ