Napoved dvoranskih mitingov in prvenstev v januarju

Napoved dvoranskih mitingov in prvenstev v januarju
10.01.2018 AVTOR: L. Z.
Kje bodo zimsko sezono začeli slovenski atleti?

Kot je že v navadi, bo prvi miting gostila Ljubljana. Organizator mednarodnega mitinga, ki se bo 13. 1. začel ob 9.30, je AK Olimpija.

Januarja se bodo za naslove državnih prvakov pomerili najmlajši (do kategorije u-16).

28. 1. bo v Slovenski Bistrici DP v suvanju krogle za vse kategorije.

Tekmovalnega premora je že zdavnaj konec, nekateri slovenski atleti še pred iztekom leta 2017 nastopili v tujini, sedaj pa se zares začenja tudi doma. Januarja se bodo za naslove državnih prvakov pomerili najmlajši (do kategorije u-16), medtem ko bodo mladinci in člani lahko na mitingih pilili formo pred pomembnejšimi tekmami v februarju.

Dvoranska sezona se začenja to soboto, 13. januarja. Kot je že v navadi, bo prvi miting gostila Ljubljana. Organizator mednarodnega mitinga, ki se bo začel ob 9.30, je AK Olimpija.

Naslednji vikend, 20. in 21. januarja, se bodo na državnem prvenstvu pomerili najmlajši: Slovenska Bistrica bo v soboto gostila prvenstvo pionirjev, rojenih v letih 2007 in 2008, Celje pa v nedeljo letnike 2006 in 2005. V dvorani AD Kladivar Celje bodo dan prej priredili tudi skakalni miting.

27. januarja bo ponovno zaživela dvorana pod tribuna stadiona v Šiški, saj se bodo za naslove državnih prvakov pomerili pionirji u-16, AD Kronos pa bo zraven organiziral še miting. Naslednji dan bo v Slovenski Bistrici DP v suvanju krogle za vse kategorije.

Značke: Atletika
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ