Peter Kaučič je bil skozi vso sezono neustavljiv

Peter Kaučič je bil skozi vso sezono neustavljiv
19.11.2016 AVTOR: Tina Ambrožič
Za Petra Kaučiča je bil prvi del sezone izjemno uspešen, saj mu je uspelo preteči kar nekaj zahtevnih tekaških izzivov.
Član ekipe Asics Frontrunner, Peter Kaučič, si je za prvi del sezone zadal kar nekaj tekaških izzivov, ki jih je tudi uspešno premagal. Eden prvih na katerem je sodeloval je bil 4. Ruthin tek na Bledu, ki se je zgodil konec februarja in na katerem je pretekel 42 kilometrov. V prvih pomladnih dneh, meseca aprila se je udeležil 41. Supermaratona Zagreb-Čazma, na katerem je 61.350 kilometrov pretekel v času 5:56:57. Najbolj aktiven mesec pa je za Petra bil mesec maj, saj so si takrat tekaški izzivi sledili en za drugim. Udeležil se je 15. Ormoškega malega maratona, tekaške prireditve Never Give Up, za piko na i pa 10. Ultrabalatona, na katerem je pretekel 78.3 kilometrov.
Seveda se teku ni izogibal niti v poletnih dneh pa tudi ne v jesenskih, ko se je med drugim udeležil tudi maratona v Frankfurtu. V cilj je pritekel s časom 3:38:21, kar je bilo le nekaj minut več od časa, ki si ga je želel.

V veliko pomoč pa je bil Peter tudi drugim tekačem, saj je številnim svetoval in pomagal pri izboru in nakupu športnih oblačil in tekaških copat.
Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ