Poslovni tek trojk na Bledu (fotogalerija)

Poslovni tek trojk na Bledu (fotogalerija)
28.05.2012 AVTOR: Uroš Buh
Blejsko jezero z okolico je v idiličnem petkovem popoldnevu gostilo že četrto tekaško-poslovno druženje Poslovni tek trojk 2012.

V veslaškem centru Mala Zaka na Bledu je bilo v petek 25.5. dogajanje pestro že nekaj čez drugo uro, ko smo z uredništvom našega spletnega portala in revije Tekac.si, kot medijski pokrovitelj, prišli na prizorišče nekoliko pred ostalimi prijavljenimi ekipami. Da organizacija poteka odlično, smo se lahko prepričali že v trenutku ko smo stopili proti stojnicam za prevzem štartnih številk, kjer so se za nas potrudile kar tri hostese. Te so nas nadalje usmerile po utečenem krogu prevzema darilnih vrečk, skupinskega fotografiranja ekip in nas povabile še k preizkušanju tekaških copat in opreme Salomon, športnih ur Suunto, vrhunskih sončnih očal Serengeti in po želji še na petnajstminutno testno vožnjo s katerim od najnovejših modelov vozil BMW.

Poslovni tek trojk je pravzaprav štafetni tek, kjer je letos nastopilo okoli 70 različnih ekip iz slovenskih podjetij, ki so bile lahko moške, ženske ali pa mešane. Tudi letos so organizatorji agencije Šport ob jezeru zbrana sredstva iz prijavnin namenili v dobrodelne namene: tokrat Društvu za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije – KROS.

Štart prve štafete je bil ob 16:16 in potem ko je posamezni tekmovalec obtekel blejsko jezero, je za simbolično predajo štafete veljal le plosk po dlani naslednjega v ekipi. Člani najhitrejših moških ekip so šestkilometrski krog pretekli v le nekaj več kot dvajset minutah in so bili nato skupaj v cilju že po dobri uri, medtem ko so zmagovalke v ženski konkurenci potrebovale malenkostnih petnajst minut več. Okrepčevalnic ob progi sicer ni bilo, je bilo pa za žejo poskrbljeno v ciljnem prostoru, kjer so bili na voljo energetski napitki in voda. Po dobri uri in pol so bili v cilju že skoraj vsi tekači in po osvežitvi v garderobah veslaškega centra, smo se lahko odpravili še na skupen zaključek druženja z buffet večerjo v restavraciji Mala Zaka ter z zabavnim programom, ki ga je popestril nastop slovenske glasbene legende Toma Juraka.

Po obvezni blejski kremni rezini je glavni organizator teka Damijan Ambrožič iz podjetja Rodeo Trade d.o.o. na koncu kratkega nagovora oznanil izobešene uradne rezultate, čemur je sledila še podelitev priznanj najboljšim ekipam in tekaška druščina se je okoli osme ure zvečer počasi začela razhajati. Vsekakor odlična kombinacija tekaško-poslovnega druženja, kjer povrh vsega šteje še dober namen. Naslednje leto nikar ne zamudite Poslovnega teka trojk 2013!

 

Uradni rezultati so na voljo na tej povezavi.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ