Prestolnico zasvojil Nike nočni tek

Prestolnico zasvojil Nike nočni tek
19.09.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
Nike nočni tek so Slovenci sprejeli z navdušenjem.

V sklopu tradicionalnega Ljubljanjskega maratona:

NIKE DESETKA 28. 10. 2012 čaka tudi na vas!

URADNA SPLETNA STRAN
www.nikerunning.si

FACEBOOK
Nike Running Slovenija

Nočnega teka ki ga je v okviru projekta 'We run this town' tudi v Ljubljani pod častnim pokroviteljstvom Mestne občine Ljubljana (MOL) pripravil NIKE in Zavod ŠOU šport Ljubljana, se je udeležilo prek 1.500 tekačic in tekačev.

Navijači so ob progi spodbujali tekače, ti pa so – eni hitreje in drugi nekoliko manj- pretekli 3 kilometre dolgo razdaljo po središču mesta in se povzpeli še na grad, kjer jih je čakalo novo presenečenje: velika Nike zabava!

Rekreativni in profesionalni tekači so se na Prešernovem trgu zbrali že slabi dve uri pred štartom, saj se je osrednji trg v prestolnici spremenil v največjo telovadnico na prostem. Udeleženci teka so se namreč ogreli skupaj z Nike inštruktorjem Matejem Cankarjem ter povezovalko Manjo Plešnar, za dvig razpoloženja je skrbel še odličen DJ Maj ter še bolj odlični Collegiumovi animatorji, vse skupaj pa je bolj kot tekmovanje spominjalo na vsesplošno zabavo v slogu 'zdrav duh v zdravem telesu'. Nasmejana množica se je nato odpravila do štartne črte in točno ob osmi uri zvečer začeli teči proti cilju. 

Ko so tekači pretekli ciljno črto, so jih na grajskem dvorišču čakale majice Nike, pijača in jedača, predvsem pa dobra zabava, ki so jo zakrivili člani srbske skupine Gitarsi.

Na vrhu so jih pričakali tudi Nike ambasadorji; Alenka Bikar, Marija Šestak, Peter Klinc, Alya, Brigita Langerholc, Ajda Sitar in Špela Grošelj, članici SheDivaz Ula Šemole in Tina Vunjak.

In kdo so tisti, ki so bili najhitreje na cilju?
Med moškimi je slavil Blaž Grad, tik za njim Vid Tršan, tretje mesto pa je zasedel Mitja Krevs. Pri ženski konkurenci se je zmage veselila Mateja Simič, za njo pa sta se uvrstili Neja Kršinar in Tina Berčič.
Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ