Razširjena slovenska ekipa Asics Frontrunner

Razširjena slovenska ekipa Asics Frontrunner
28.03.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Po lanski uvodni sezoni projekta Asics Frontrunner v Sloveniji cilj ostaja povezati dobro pripravljene in ambiciozne tekačice in tekače v homogeno tekaško skupnost.

Med 287 prijavljenimi v Sloveniji se je petim lanskim frontrunnerjem pridružilo še pet novih. Konec marca smo se v družbi slovenke leta Andreje Strle Podobnik in maratonca Primoža Kobeta pridružili prvemu dvodnevnemu srečanju celotne ekipe. Iz 15 držav je bilo letos izbranih 500 ljubiteljev teka, ki bodo skušali zastavljene cilje doseči s pomočjo Asicsove opreme.

Po uvodnem letu je zanimanje za Asicsove frontrunnerje naraslo. Če se je lani za mesto v ekipi potegovalo več fantov, se je letos razmerje obrnilo. Imajo tri novinke in dva novinca, med deseterico članov je tako zdaj pet deklet in pet fantov. Ti sestavljajo pestro skupino tekačic in tekačev z različnimi željami in cilji, od ultramaratonke do tekačev na srednje in dolge proge, med njimi pa sta tudi gorski tekačici iz Vipave.

 

Homogeno ekipo spremljajte na spletni strani Asics Frontrunner

Že na lanskem spoznavnem srečanju se je pokazalo, da Obala v zgodnjih spomladanskih dneh vzbudi še dodatno motivacijo za tek. Sončno vreme je letos pripomoglo k sproščenemu vzdušju. Po uvodni predstavitvi so se novinci spoznali z zgodovino znamke Asics, sledila pa je obsežna predstavitev letošnje obutve in oblačil. Zaradi natrpanega urnika prihodnji dan ni nihče pomislil na še kakšen večerni sprehod. Osrednja prizorišča dogajanja drugega dne so bila Tartinijev trg, piransko obzidje in Hotel Tartini z razglednim vrtom na strehi. Program se je začel z lahkotnim tekom do Bernardina pod vodstvom Primoža Kobeta, dopoldansko druženje pa je sklenila Andreja Strle Podobnik, ki je v sliki in besedi predstavila svojo izkušnjo z lanske večdnevne tekaške preizkušnje The Everest Trail Race, ki jo je končala zmago.

Drugo skupinsko organizirano srečanje frontrunnerjev se obeta jeseni, pred tem pa se bodo 17. junija vsi zbrali na Teku štirih mostov v Škofji Loki. Seveda pa gre pričakovati, da se bo skupina udeležila tudi drugih tekaških prireditev doma in v tujini. Vse novice v zvezi z ekipo najdete na spletni strani asics.com/frontrunner.com.

 

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ