Slovenski Asics Frontrunnerji izbrani

Slovenski Asics Frontrunnerji izbrani
13.03.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Za Nemčijo, Avstrijo in Švico smo imeli tudi v Sloveniji možnost in priložnost izbrati ekipo tekačev, ki večino svojega časa preživijo v tekaških copatih.

Spremljajte na facebook strani ASICS Frontrunner-je Slovenija

V ASICS Frontrunner Slovenija je bilo prostih 8 mest. Od januarja do konca februarja, ko so bil možne prijave, se je prijavilo 150 tekačev in tekačic. Veliko zanimanje je pomenilo tudi, da bo odločitev na koncu precej težka.

Med vsemi prijavljnimi se je prijavilo 62 % moških in 38 % žensk, med njimi je bilo 30 % tistih, ki so navedli polmaraton, 27 % deset kilometrsko razdaljo in 18 % maratonsko razdaljo, kot glavno disciplino.

Kljub temu, da projekt Asics Frontrunner ni osredotočen le na vrhunske tekače, temveč je namenjen tekačem, ki večino svojega prostega časa preživijo v tekaških copatih, ker uživajo v teku in dosegajo dobre rezultate na večjih in manjših tekmovanjih, so komunikativni in samozavestni je bilo izkazano veliko zanimanje tudi med vrhunskimi tekači.

Na prvo spoznavno srečanje, ki so se ga z veseljem udeležili so bili vabljeni: Barbara Resnik, Jan Samide, Mitja Krevs, Peter Kaučič, Robert Kotnik, Rok Puhar, Urška Malovrh, Tanja Zamida.

To so prvi člani ekipe ASCIS Frontrunner Slovenija, ki jih bomo podrobno predstavili v naslednjih tednih, kot tudi njihove strokovne mentorje Primoža Kobete vrhunskega atlet,a ki se po poškodbi vrača in lovi normo za nastop na letošnjih olimpijskih igrah, Danejo Grandovec atletinjo z normo v maratonu za letošnje olimpijske igre in doc. dr. Mateja Majeriča, prof. šp. vzg., ki bodo pomagali slovenskim frontrunnerjem pri doseganju zastavljenih letošnjih ciljev.

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ