Tako vam bo čas na dolgih tekih hitreje minil

Tako vam bo čas na dolgih tekih hitreje minil
29.04.2024 AVTOR: Tina Ambrožič
Vam je med dolgimi teki dolgčas in ne veste, kaj storiti, da bi vam čas hitreje minil? Našli smo dober način za to - podcaste, ki jih lahko poslušate med tekom in se ob njih zabavate ali pa morda česa novega naučite.

Da vam med dolgimi teki ne bo več dolgčas, smo izbrskali nekaj podcastov, s katerimi si boste lahko krajšali čas, se zabavali, učili, ali preprosto zamotili in lažje opravili s treningom.

Moderna ljubezen (Modern Love)
Podcast Moderna ljubezen, ki je dostopen na iTunesih ali Stitcherju, je ena izmed stranskih proizvodov tedenskih serij New York Timesa, v okviru katerega bralci prispevajo svoje eseje o ljubezni, ki jih nato prebirajo znane osebnosti.

Šov Tima Ferrissa (The Tim Ferriss Show)
Če vas zanimajo bolj poslovno obarvani podcasti, je tu šov Tima Ferrisa, podjetnika in avtorja knjige 4 urni delovni teden. Ta v svojih oddajah intervjuva uspeše ljudi in poskuša iz njih izvleči, v čem je skrivnost njihovega uspeha.
Podcast je sicer na voljo na iTunesih ali FeedBurnerju.

Kako biti neverjetni z Michaelom Ianom Blackom (How to Be Amazing With Michael Ian Black
Michael Ian Black je komik, ki v svojem šovu gosti znane obraze od katerih želi izvedeti skoraj vse. Čeprav je s šovom šele dobro začel – posnel je namreč le 27 epizod, je vse bolj priljubljen, morda tudi zato, ker mu svoje ‘skrivnosti’ zaupajo velike zvezde, kot so Amy Schumer, Tavi Gavinson, Tom Colicchio, Nate Silver, Megan Mullaly in druge.
Če želite prisluhniti njegovemu podcastu, je ta na voljo na iTunesih, Google Playu in Windowsih.

Čez rok (Overdue)
Ste si vedno želeli prebrati kakšno dobro klasiko, a se nikakor niste mogli pripraviti do tega, ali pa je morda niste razumeli? S podcastom Overdue, ki je na voljo preko iTunesa ali Stitcherja, vam bo to uspelo, saj njegova gostitelja Andrew Cunningham in Craig Getting vsak teden obdelata kakšno uspešnico, kot je, na primer Les Miserables.

Presenetljivo neverjetno (Surprisingly Awesome)
Vas zanima, kaj bi lahko bilo presenetljivo neverjetno? To boste izvedeli, če boste prisluhnili podcastu Surprisingly Awesome, ki je na voljo preko iTunesa ali Spotifyja. V njem namreč njegova voditelja Adam Davidson in Adam McKay razkrivata nove in neverjetne stvari o vsem mogočem in nemogočem.

Povzeto/ prirejeno po: Best Running podcast, ki je dostopen tukaj.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ