Trije sončni izzivi na Soča outdoor festivalu

Trije sončni izzivi na Soča outdoor festivalu
02.07.2015 AVTOR: Švigelj Uroš
Le še malo nasl loči do sobote 4. julija, ko bo tekaški vrhunec Soča outdoor festivala. Proge tekov so že urejene in označene. Okrepčevalnice se bodo šibile od energetskih prigrizkov in vode, s katero se boste osvežili na vroč sobotni dan.

Na spletni strani www.soca-outdoor.com najdete več podrobnosti o progah. 

Letos nas bo na Soča outdoor festivalu poleg čudovitega teka razvajalo tudi sonce! Letos kar na treh dolžinah. Na teku Vzajmena trail run se bodo tekači podali na 10 kilometrov dolgo progo z 200 metri višinske razlike. Na Tolminka trail runu bo treba preteči 15 kilometrov in premagali skupno 500 metrov vzpona. Za najbolj pripravljene bo pravi izziv Soča Trail Run-u, dolgemu kar 28 kilometrov na katerih se zbere zajetnih 900 metrov vzpona. Tekače bo na poti ohladilo prečkanje Tolminke, ki se bo ob vročem sobotnem dnevu še kako prileglo.


Vse udeležence teka čakajo darilne vrečke z majicami, na prizorišču pa že rastejo stojnice razstavljavcev, kjer boste lahko videli novosti v ponudbi in katero tudi preizkusili. Obeta se nepozaben tekaški vikend v Dolini Soče, ki se bo zaključil s sproščenim poležavanjem ob Soči, bogatim dodatnim programom in včerno zabavo.
 

Če se niste uspeli prijaviti v času predprijav, lahko to storite tudi na samem dogodku.

 

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ