Ugodnejše prijave na Konjiški maraton samo še do petka!

Ugodnejše prijave na Konjiški maraton samo še do petka!
26.04.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Konjiški maraton bo letos že petič zapovrstjo.

Leta 2015 so ob vrhunski organizaciji državnega prvenstva prejeli posebno priznanje: Atletska zveza Slovenije jih je postavila med najvišje ocenjene tekaške prireditve v Sloveniji. Letos jim je organizacija državnega prvenstva v cestnih tekih na 10 km zaupana ponovno.

Čas za ugodnejše prijave že hitro iztekado petka, 28. aprila, so še mogoče prijave po ceni 23 €. Po tem datumu bodo cene poskočile na 26 €, hkrati pa se bo odprla še skupinska prijava, ki je cenovno ugodnejša, in sicer stane 23 € na tekača, vsak 11. tekač v skupini pa prijavnino prejme brezplačno.

Še dva namiga:

  1. Najštevilčnejša skupina bo nagrajena! Na Konjiškem maratonu skupino tvori 10 tekačev kateregakoli spola, starosti ali tekaške razdalje, najštevilčnejša tekaška skupina pa prejme celo nagrado: voden izlet za do 50 ljudi na martinovanje v Konjicah, skupaj s kosilom ter ogledom vinske kleti in Žičke kartuzije.
  2. Prijavite se na Volkswagen 2 Ljubljanski maraton in Konjiški maraton HKRATI. Konjiški maraton je združil moči z Ljubljanskim: na oba teka skupaj se lahko prijavite po ceni 55 €.
Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ