Wings for Life World Run, 5. maja tudi v Sloveniji

Wings for Life World Run, 5. maja tudi v Sloveniji
26.04.2024 AVTOR: Sporočilo za javnost

Globalni tek Wings for Life World Run bo v letu 2024 ponovno potekal v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije in eni najmanjših evropskih prestolnic.


Označuje jo zanimiva mešanica različnih vplivov, saj leži na križišču različnih kultur, geografskih regij in zgodovinskih dogajanj, na pol poti med Dunajem in Benetkami.

Ljubljana je zelena prestolnica zelene dežele. Območje na obeh straneh reke s slikovitimi mostovi in osrednjo tržnico dolguje svoj značilen videz velikemu arhitektu Jožetu Plečniku.

Mesto tisočerih dogodkov je obkroženo s parki in območji zaščitene narave, ki nudi številne pohodne poti v mestu in njeni razgibani okolici. S svojo centralno lego je odlično izhodišče za ogled ostalih krajev Slovenije, obisk obale ali najvišje gore v Sloveniji, Triglava.


Na tek se lahko prijavo vsi, ki imajo na dan tekmovanja 16 let ali več. Na tek se lahko prijavite preko te spletne strani ali mobilne aplikacije. Prijavi se lahko posamezni tekač ali skupina tekačev. Plačilo je mogoče s kreditno kartico (MasterCard in Visa). Pri plačilu s kreditno kartico bo vaša prijava takoj vidna na startni listi.





Prijave prek interneta so mogoče do 4. maja 2024 do 13h po lokalnem času oziroma do razprodaje prostih mest. Udeleženci, ki se prijavijo in startnino poravnajo do 26. marca 2024 do 13.00, prejmejo personalizirano startno številko.



Za tek v Ljubljani, na voljo samo še dobrih 700 startnin.



Prijave na dan dogodka niso mogoče.

Teka se lahko udeležite tudi samo z uporabo aplikacije.

Kot tekač z aplikacijo imate proste roke, da se Wings for Life World Runa udeležite, kjerkoli si in koderkoli želiš začeti. Aplikacija vas bo povezala z ostalimi tekači in vas med tekom obveščala, zabavala ter motivirala. Dovolite, da vas lovi zasledovalno vozilo in se podajte na edinstveno Wings for Life World Run izkušnjo z zvočno spremljavo.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ