Zaključujejo se cenejše prijave na Intesa Sanpaolo Bank 4. Istrski maraton

Zaključujejo se cenejše prijave na Intesa Sanpaolo Bank 4. Istrski maraton
18.01.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Že v prvem najbolj ugodnem prijavnem roku na Intesa Sanpaolo Bank 4. Istrski maraton, več kot 3.000 prijavljenih.

Medtem, ko je organizator prireditve sporočal pred dnevi o 2.000 prijavljenih, je na zadnji dan cenejše prijave (danes 18. 01. 2017), število prijav preseglo 3.000 prijavljenih od skupaj 4.500 prijav, ki je letos na voljo. 

Na Intesa Sanpaolo Bank 4. Istrski maraton, ki se bo odvijal 8. in 9. aprila 2017, se po ugodnejši ceni prvega prijavnega roka, lahko prijavite samo še danes.

Tri tekaške preizkušnje – maratonpolmaraton in rekreativni tek bo letos gostila koprska občina. Omenjeni teki bodo na sporedu v nedeljo, 9. aprila 2017. Dan poprej pa bodo v Kopru, kjer bo tudi osrednje prizorišče dogajanja, tekli otroci in mladostniki. V Razpisu tekov je kar nekaj novosti, zato ga pozorno preberite in se seveda čim prej (in najceneje) prijavite.

Organizator prireditve vabi, da se pridružite na tekaških srečanjih GREMO NA EN ŽVELTIN. Termini, lokacije in druge vsebine povezane s tekaškimi srečanji so dostopne na povezavi Istrski maraton / Za tekače / Priprave, zato redno spremljajte rubriko. Naslednjič bo skupno druženje v soboto, 21. januarja, ko se bo teklo na trasi rekreativnega teka. Starta se v Ankaranu.

Srečanj se udeležujejo tudi ambasadorji in pa tekači istrskih tekaških skupin, ki so prav tako ambasadorji: Tekači z obale, ŠD 3Šport in Ekipca.


Prijavnino na prireditev laho tudi podarite. Za nakup darilnega bona pišite na info@istrski-maraton.si.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ