Žepna izdaja revije Fejstbranje s koledarjem 2024

Žepna izdaja revije Fejstbranje s koledarjem 2024
15.12.2023 AVTOR: Uredništvo

Kratki odlomki iz knjig, vključeni v revijo Fejstbranje, ponujajo različne žanre literature.

Revijo, namenjeno spodbujanju branja, sestavlja letni rokovnik, z dnevi vse do februarja 2025. Na posamezen dan dva grafična kroga simbolizirata dve uri branja. Na dnevni ravni si označimo z barvanjem četrtinskih delov čas branja. Tedenski pregled strani ponazarja, čas, ki smo ga namenili branju.

Na koledarskem delu so dnevi ustrezno označeni z dela prostimi dnevi. Občasno so dnevi označeni s svetovnimi dnevni, kot na primer, Dan knjige, Dan zemlje, med njimi so tudi bolj domiselni, kot je denimo 21. januar praznik objemov. Koledarski del po dnevih dopolnjujejo tudi označene lune, ki s simbolom ponazarjajo, Zadnji krajec, Prazna luna – mlaj, Prvi krajec in Polna luna – ščip.



V uvodu revije so različni bralni izzivi, kot že omenjeno sledijo odlomki iz štiriindvajsetih knjig. Če nam je vsebina odlomka zanimiva in nas o posamezni knjigi zanima kaj več, izberemo na koncu odlomka QR kodo, katere povezava nas popelje do predstavljene knjige na spletni knjigarni fejstbranje.si.

Bralni izzivi so različni, začnemo s tistim, ki nam ustreza glede na trenutno bralno disciplino. Vsi izzivi skupaj imajo namen krepiti bralno vzdržljivost. Tako so bralni izzivi povezani s številom prebranih knjig, žanri ali vrstami knjig, ki jih berete; ter s tem, kako pogosto berete. Izzivi so lahko zabaven način, kako popestriti branje ter si zagotoviti branje različnih knjig in avtorjev.

Revija Fejstbranje je tako lahko odličen način za bralno rast in premikanje meja. Bralne izzive pogosto uporabljamo kot motivacijo, da poskusimo nekaj novega, ali preprosto zato, ker želimo več brati.

Osnoven bralni izziv je Izziv'12, da preberete dvanajst knjig v letu. Tudi, če običajno preberete več kot dvanajst knjig, vpišite na mesto za posamezen mesec naslov knjige, ki vas je najbolj navdušila. Diagram vas potem vodi, da se boste morali odločati naprej med dvema naslovoma, vse to končnega izbora, ko boste prišli do svoje zmagovalne knjige.

Z deljenjem bralnega kotička na družabnem omrežju Instagram si lahko prislužite nagrado.

Nova revija je natisnjena na brezlesnem papirju, prijazen do različnih pisal in na 132 straneh nudi tako celoletno uporabnost za vrednost bankovca 5 evrov.

Revija je že na voljo na vseh časopisnih prodajnih mestih kot tudi trgovskih centrih, bencinskih servis ter seveda na fejstbranje.si. Da revijo prejmete brez stroška poštnine pri nakupu, vpišite kodo kupona: FEJSTBRANJE.

Značke: Literatura
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ