Iztekajo se cenejše prijave na 4. EKO maraton

Iztekajo se cenejše prijave na 4. EKO maraton
30.07.2013 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Do 4. Eko Maratona Maribor nas loči še malo več kot mesec dni.
Če še vedno niste prepričani o udeležbi, potem je zdaj zagotovo dober trenutek za prijavo.

6. avgusta se namreč izteka drugi rok za cenejše prijave. Do torka nižja startnina za tekače znaša 30 eurov, za kolesarje na krajši progi 18 eurov in na daljši progi 25 eurov. Za najzmogljivejše, ki se boste pomerili v duatlonu pa nižja startnina znaša 40 eur.
Podrobnosti o prijavninah si poglejte na uradni spletni strani dogodka.

Dogodku daje poseben čar dejstvo, da se bodo vse aktivnosti odvijale v samem centru mesta. Ob podatku, da bo večji del mesta povsem zaprt za promet, gre pričakovati, da se bo Maribor vsaj za en dan spremenil v veliko cono brez avtomobilov, ki bo polna aktivnih prebivalcev.

Kot verjetno že veste sta tekačem na voljo dve trasi, 10 in 21 kilometrov. 10 kilometrov lahko z nekaj pozitivnega rekreativnega napora premaga vsakdo, ki se odloči storiti nekaj dobrega za svoje telo in počutje. Ob tem boste vsi prisotni z udeležbo na maratonu podprli tudi namen in vrednote, ki jih 4. Eko maraton Maribor pooseblja. Po drugi strani je 21 kilometrska trasa namenjena bolje pripravljenim tekačem. Ni kratka razdalja, a je z nekaj trdne volje in treninga premagljiva za vsakogar.

Postavite si cilj in ga uresničite!
Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ