Na maraton v najbolj romantično mesto

Na maraton v najbolj romantično mesto
08.04.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V Parizu se ta konec tedna odvija Marathon International de Paris, enainštirideseta izvedba te najdaljše atletske tekaške discipline, ki vsako leto privabi okoli 50.000 tekačev in tekačic s celega sveta.

Tekaški spletnegi izziva »Preteci Evropo z Isostarjem«, bo potekal tudi v letošnjem letu.

Spremljajte #RUNEUROPE

Poleg berlinskega in londonskega maratona velja za eno med najbolj zaželenih  tekaških destinacij.

Odveč je omenjati lokalne znamenitosti kot so Elizejske poljane, Eifflov stolp, muzej Louvre, dvorec Versailles, katedrala Notra Dame in druge. Vse to in še več si bodo nadebudni tekači in tekačice  ogledali kar na trasi sami.  Mi se v tja odpravljamo v družbi dveh tekačev in ene tekačice ter vašega skromnega poročevalca.

Ko združiš svetovno prestolnico mode, zbirališče pesnikov in umetnikov z celega sveta, kulinarično velesilo in dodaš gibanje, vitalnost, navdih, dobro počutje, se nekaj lepega mora zgoditi.

Laura, Jerneja, Igor in Matija so lanski zlati nagrajenci lanskega tekaškega spletnega izziva »Preteci Evropo z Isostarjem «. V letošnjem letu so lahko izbrali prijavo na enega izmed osmih Isostarjevih partnerskih evropskih maratonov (Pariz, Amsterdam, Riga, Ženeva, Bukarešta, Hannover, Bordeaux ali Toulouse).

Zlatim nagrajencem je pripadala poleg štartnine, letalski polet in nočitev v hotelu ter izdelki Isostar med pripravami.

Obširno poročilo s kraja dogajanja in fotografski zapis sledi na spletni strani in reviji Tekac.si 6-7.

Jerneja in Branko v pričakovanju maratona v Parizu.

 

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ