Na polmaratonu v italijanski Gorici je Jan Samide zasedel odlično 4. mesto

Na polmaratonu v italijanski Gorici je Jan Samide zasedel odlično 4. mesto
06.03.2017 AVTOR: Tina Ambrožič
V nedeljo se je v italijanski Gorici odvijal polmaraton na katerem je bilo kar nekaj naših tekačev, med drugim tudi član ekipe Asics Frontrunner Jan Samide.

Maratonina citta di Gorizia ali če prevedemo polmaraton mesta Gorice, ki vsako leto poteka v italijanski Gorici njegova trasa pa teče delno tudi čez Slovenijo, tudi letos ni razočaral. V nedeljo 5.3. se je namreč na startu omenjenega dogodka zbralo kar lepo število tekačev – koliko in od kod vsaj zaenkrat ni znano, je bilo pa med njimi tudi veliko Slovencev. Med njimi je bil tudi član ekipe Asics Frontrunner Jan Samide, ki je s časom 1:09.29. dosegel odlično 4. mesto ter tako postavil tudi nov osebni rekord. S tem pa je tudi dosegel tudi cilj, ki si ga je zastavil za tekmo. Kot je zapisal na svojem Facebook profilu je s svojim dosežkom zelo zadovoljen, saj je s tem dobil potrditev za svoje delo. Sicer pa se tekaška sezona šele začenja, zato upam, da bo vsaj tako, če ne še bolj uspešen tudi naprej.

Sicer pa smo Slovenci tudi lani na goriškem polmaratonu dosegli odličen uspeh, saj je med ženskami slavila Sonja Roman, ki je v cilj pritekla s časom 1:15:52.

Značke: Trening
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ