Na virtualni Nočni 10ki sodelovala množica tekačev z vse Slovenije

Na virtualni Nočni 10ki sodelovala množica tekačev z vse Slovenije
01.07.2020 AVTOR: K. R., foto: Nočna 10ka

Ste med legendami, ki so letos odtekle virtualno 10ko?

Letošnja 14. Nočna 10ka se zaradi vsem znanih razlogov letos ni odvila po načrtu, zato so organizatorji izvedli Virtualno Nočno 10ko, ki je fantastično uspela - predsem po zaslugi 500-ih tekačev, ki so tekli dobre volje in le-to delili tudi javno. Nastal je srčen projekt, zaznamovan z dobrodelnostjo, pretečenimi kilometri in povezanostjo tekačev.

Virtualna 10ka je letos potekala 27. 6. 2020 med 10:00 in 24:00. Na voljo je bilo 14 ur, v čast 14. nočni 10ki. Vsak tekač si je lahko zbral svojo traso, svoj rezultat pa je skupaj s slikovnim dokazom posredoval organizatorjem. Vsak tekač je po tekmi po pošti prejel ličen paketek z medaljo.

Organizatorji so zapisali: "Spoštovane in spoštovani, 1000x hvala! Vsem petstotim hvala, da ste nam v teh negotovih in novih časih zaupali in si zagotovili svojo štartno številko za letošnjo 10ko. Hvala vsakemu posebej še enkrat: projekt ste dobesedno vzeli za svojega in se ga lotili z vso resnostjo. Odtekli ste, naravnost odlično in potrdili, da je bila Virtualna 10ka vredna svojega imena. Legende! Virtualno dirko sta povsem na vrhu zaključila Jani Mulej (pred bratoma Trček) in Neja Kršinar (pred klubskima kolegicama Nežo in Lauro) in dala dirki tudi najvišjo rezultatsko veljavo. Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste se borili širom Slovenija od Bleda do Novega mesta, od Goričkega do Pirana, pa od Berlina do Avstralije. Najboljši ste, zaslužite si dolgo, brezskrbno in noro poletje!"

Vsi rezultati: TU.

FOTOGALERIJA: TU.

Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ