Tekaško obarvani profili na Instagramu, ki jim morate slediti

Tekaško obarvani profili na Instagramu, ki jim morate slediti
02.06.2023 AVTOR: Tina Ambrožič
Navdihnili vas bodo, motivirali, česa novega naučili in tudi nasmejali.

@instarunners
Kaj počnejo tekači po svetu, kje tečejo, katerih tekem se udeležujejo in kakšne rezultate dosegajo? Vse to in še več boste videli, če boste sledili profilo @instarunners, ki objavlja slike tekačev po svetu.

A post shared by InstaRunners (@instarunners) on

@voltwomen
Tudi ženske tekačice imajo na Instagramu kar nekaj profilov, namenjenih le njim. Eden takih je tudi profil @voltwomen, ki objavlja slike tekačic po svetu, njihovih treningov in manj in bolj zahtevnih tekaških podvigov. Pridružite se jim!

A post shared by VOLTWOMEN (@voltwomen) on

@runnersloveyoga
Ann Mazur je navdušena tekačica in učiteljica joge, ki pomaga tekačem s pomočjo joge izboljšati prožnost telesa, kar jim pomaga, da tečejo še bolje. Če želite, da s svojimi nasveti pomaga tudi vam, ji lahko sledite na omenjenem Instagram profilu.

A post shared by Ann M. (@runnersloveyoga) on

@runningonveggies
Potrebujete nasvet, s katerim bo vaš trening še boljši ali pa bi se radi prehranjevali bolj zdravo in s tem izboljšali svoje počutje in treninge? Potem preprosto morate slediti profilu @runningonveggies, ki ga vodi navdušena športnica, trenerka in nutricionistka Lottie.

A post shared by Lottie (@runningonveggies) on

@running_life_inspiration
Ni vsak dan dober dan in zato se je včasih res težko spraviti na tek. Da bo lažje, boste nekaj motivacije za to našli na omenjenem profilu.

@runnersbe
Slabe volje? Ko si boste ogledali ta profil ne boste več, saj vas bo razgnalo od smeha. Na njem boste namreč našli različne šale povezane s tekom, ob katerih preprosto ne boste mogli ostati ravnodušni.

@dirtbagrunners
Ste v iskanju novih ultramaratonskih ali trail izzivov? Zagotovo jih boste našli na profilu @dirtbagrunners, saj tam ultramaratonci in trail tekači iz vseh koncev sveta v obliki fotk delijo svoje.

Značke: Trening, Oprema
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ