V decembru se lahko udeležite kar treh Božičkovih tekov (in vsi so dobrodelni)

V decembru se lahko udeležite kar treh Božičkovih tekov (in vsi so dobrodelni)
13.12.2018 AVTOR: K.R., Foto: www.tekbozickov.si

Dve tekaški prireditvi bosta že v prihajajočih dneh!

Tek ni le garanje, je tudi zabava, tekači pa so tudi dobrodelni, kar dokazujejo tudi Božičkovi teki. Kje se jih lahko udeležite?

Ljubljana, 14.12.2018: 14. dobrodelni tek in pohod Božičkov
Ljubljanski tek in pohod Božičkov je dobrodelne note. Gre za netekmovalen nočni tek in pohod z lučkami, tekači in pohodniki pa nosijo Božičkove kape. Cilj teka je spodbujanje teka in hoje kot rekreacije tudi v zimskem obdobju in zbiranje sredstev za sklad Rdečih noskov klovnov zdravnikov. Na izbiro je nočni pohod po parku Tivoli z lučkami (2 km) ali 6-km in 12-km tekaška proga čez Rožnik.


Domžale, 15.12.2018: 4. dobrodelni božičkov tek in pohod

Dobrodelni tek in pohod je tudi v Domžalah dobrodelne note. Zbirala se bodo sredstva za Zavod Cirius Kamnik za nakup prilagojene fitnes opreme za invalidno mladino. Za otroke bo otroški tek, za odrasle pa tek in pohod na 4, 7 ali 10 km. Tekači bodo imeli Božičkove kapce, priporočljive so nočne svetilke.


Maribor, 22.12.2018: Božičkov tek v Mariboru

Tudi Božičkov tek v Mariboru bo nosil dobrodelno noto, saj bo bo organizator 1€ od vsake štartnine namenil dobrodelnemu društvu Koraki za korakce. V okviru Božičkovega teka bodo podprli ambasadorja otroških tekov SOKI-ja in njegov projekt “20 za 20”. Tako bo še ena šola več opremljena z glasbili. Božičkov tek v Mariboru bo tekmovalne kategorije, trasa pa bo dolga 7 kilometrov, potekal pa bo tudi otroški tek.


Značke: Tek
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ