Prireditve - Alive Step Up, Tek na Kristalno palačo

Alive Step Up, Tek na Kristalno palačo
Datum prireditve
16.11.2019
Organizator
Alive Step Up
Kontaktna oseba
Telefon
Email
info@alive.si
Cena ob predprijavi
28.00 €
Štartnina na dan prireditve
28.00 €
Opis dogodka

Kdaj? 16. november, 2019 – pričetek ob 9:00
Kje? Kristalno palača.
Kdo? Prvih 600 prijavljenih.

Tekači, gasilci pozor! Si želiš preizkusiti v štafetnih kategorijah Alive Step Up pa nimaš ekipe? Povežite se med seboj v FB skupini “sestavi si ekipo“.

89 metrov, 21 nadstropij in 479 stopnic bo predstavljalo nepremostljivo oviro za vse tekače, gorske tekače, kolesarje, pohodnike in ostale željne adrenalina. Vabimo vas, da tudi vi preizkusite svoje meje tako fizične kot psihične v enem izmed najbolj atraktivnih tekov v Sloveniji. Tekmovalo se bo v dveh kategorijah. Lahka, tako imenovana Step Up kategorija (1x osvoji vrh in premagaj 479 stopnic) in ekstremna kategorija, imenovana Ekstremni Step Up (3x osvoji vrh in premagaj 1437 stopnic). Posebno kategorijo pa bo predstavljala kategorija Alive Step Up štafeta, namenjena ekipam: podjetja, gasilska društva, športna društva, itd. (3 tekmovalci si predajajo štafetno “palico”, vsak v ekipi osvoji vrh).

Najhitrejši in najhitrejša iz ekstremne kategorije bosta za eno leto postala kralj in kraljica Kristalne palače. Vsak tekmovalec bo prejel majico in goodie bag.

Tudi letos bo dogodek dobrodelen. V sklopu dogodka bomo zbirali sredstva za Pediatrično kliniko.

Osvoji najvišjo stavbo v Sloveniji in postani zmagovalec!

Cenik prijavnine
Pri plačilu bomo upoštevali cenik, ki je aktiven na dan vašega plačila. V ceno je vštet tekmovalni čip.

Tekmovalne kategorije
Podrobna pravila tekmovanja Alive Step Up

Step Up BTC City
1x osvojen vrh Kristalne palače. Zmagovalec postane princ / princesa Kristalne palače.

Ekstremni Step Up
3x osvojen vrh Kristalne palače. Zmagovalec postane kralj / kraljica Kristalne palače.

Step Up Štafeta
Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu.

Step Up 2864 Run
Tekmovalec ima od določenega štarta na razpolago 4 ure, da 31x premaga Kristalno palačo. Merili bomo samo čase vaših vzponov. V ˝dolino˝ se boste tekmovalci vračali z dvigalom. Podrobnejša navodila za Step Up Triglav Run

Step Up Gasilci
SUG: Posebna kategorija so gasilci. V to kategorijo se lahko prijavi le oseba, ki ima opravljen nadaljevalni tečaj za gasilce. Podrobna navodila za gasilce.
1x osvojen vrh Kristalne palače (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (z uporabo maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka).

Step Up Štafeta Gasilci
Posebna štafetna kategorija so gasilci. V te kategorije se lahko prijavijo le osebe, ki imajo opravljen nadaljevalni tečaj za gasilce. Podrobna navodila za gasilce.
Kategorija se deli na:
Step Up Štafeta Gasilci – SUŠG: Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (brez uporabe maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka) in
Step Up Ekstremna štafeta gasilci – SUŠEG: Trije tekmovalci v ekipi. 3x osvojen vrh. Vsak tekmovalec osvoji vrh Kristalne palače in se nato spusti na štart ter preda štafetno palico naslednjemu sotekmovalcu (oprema s katero tečete po stopnicah: čelada, izolirni dihalni aparat (z uporabo maske), ognjevarne rokavice, škornji in obleka).

Step Up Black Friday – tek po stopnicah v petkah! 1x osvojen vrh Kristalne palače. Obvezna oprema – čevlji z najmanj osem centimetrov visoko in ne več kot dva cmentimetra široko petko. Nagradni sklad darilni boni BTC City (skupna vrednost 600 EUR).

Junior Step Up Alpsko mleko – otroci tečejo brezplačno! Podrobna navodila za starše.
Otroci iz Ljubljanske regije se prijavijo pri svojih učiteljih športne vzgoje (tekmovanje je v okviru šolskih športnih tekmovanj). Ostale otroke pa starši prijavite preko spletne prijavnice (na prijavnici izberite “Junior step up Alpsko mleko”.

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ