Prireditve - Tek pod Krnom

Tek pod Krnom
Datum prireditve
22.06.2019
Organizator
Poletje v naročju Krna
Kontaktna oseba
Telefon
Email
drustvopvnk@gmail.com
Cena ob predprijavi
15.00 €
Štartnina na dan prireditve
25.00 €
Opis dogodka

Teki pod Krnom, se bodo odvijali v sklopu pet dnevnega glasbenega festivala "poletje v naročju Krna" ki bo letos obeležil svojo peto izvedbo. Organizatorji festivala, smo se za to odločili program nadgraditi tudi z športnimi panogami, med katere spadajo tudi teki pod skupnim imenom;"Teki pod Krnom". Vsi ljubitelji teka boste lahko izbirali med naslednjimi trasamii:

-Tek na Krn ( je gorski tek, katerega štart je v vasi Drežnica na nadmorski višini 540m, cilj pa na vrhu 2245 metrov visokega Krna. Trasa je dolga 5,5 km.)

-Tek na 20km (štart teka je v Drežnici in bo potekal po reliefsko razgibanem terenu pod mogočnim Krnom skozi vasi Drežniške Ravne, Magozd, po gozdni poti in preko brvi čez reko sočo do Trnovega ob Soči. Trasa se nato za nekaj časa nadaljuje po desnem bregu reke Soče, jo zopet prečka in se tik ob slapu Kozjak obrne proti vasi Magozd, ter se po asfaltni cesti konča v Drežnici.)

-Tek na 10 km (Štart teka je v Drežnici in bo potekal po reliefsko razgibanem terenu pod mogočnim Krnom skozi Drežniške Ravne in Magozd. Pot se nekaj časa nadaljuje po gozdni poti, kjer se obrne nazaj proti Magozdu in se po asfaltni cesti zaključi v Drežnici.)

https://drive.google.com/open?&

-Otroški teki. ( Potekali bodo po vaških ulicah v Drežnici.)

Vsi, ki bi se radi udeležili tekov pod Krnom se lahko prijavite preko spletnega portala prijavim.se. ( prijava preko portala do vključno 31.5.2019 znaša 15 EUR, do 20.6.2019 znaša 20 EUR)
https://prijavim.se/calendar/checkings/3321/tek_pod_krnom_2019
Prijava je možna tudi na dan dogodka, ki znaša 25 EUR.
Vceno je vključeno: Mjica, topel obrok, ter pokali in nagrade

Prijava na otroške teke je možna na dan dogodka katerega cena je 3 EUR,
V ceno je vključeno: Topel obrok in medalje

V ceno prijavnine na

Teče se na lastno odgovornost.

Kontaktna oseba: Matjaž 051 216 830
email: drustvopvnk@gmail.com

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ