5 najboljših aplikacij za tek

5 najboljših aplikacij za tek
22.11.2015 AVTOR: Tina Ambrožič
Najpreprostejši način za spremljanje športnih aktivnosti so aplikacije, ki si jih lahko namestite na telefon in povežete z različnimi napravami. Verjemite, bolj so uporabne, kot si morda mislite.

Endomondo
Endomondo je ena od boljših brezplačnih aplikacij, s katero boste z lahkoto spremljali vaše tekaške in druge športne aktivnosti. Aplikacija vam omogoča sprotno spremljanje aktivnosti tudi s pomočjo avdio odziva in ponuja nasvete, ki vam bodo pomagali pri doseganju željenega cilja. Sicer pa se aplikacija povezuje tudi s spletno stranjo endomondo.com, kjer bodo shranjeni vsi podatki o vaših aktivnostih in njihove analize.

Garmin Mobile Connect
Če imate eno od Garminovih novejših ur (ali drugo napravo, ki je združljiva z Garminovimi storitvami), vam bo v veliko pomoč aplikacija Garmin Mobile Connect, saj je zelo pregledna in praktična za uporabo. Omogoča vam prikaz aktivnosti v času, ko jih izvajate, njihovo shranjevanje teh nenazadnje tudi analizo. Sicer pa v času aktivnosti beleži vse od časa aktivnosti, do hitrosti, razdalje in še kaj.

RunKeeper
Aplikacija RunKepper vam omogoča sledenje športnim aktivnostim, kot so hoja, tek in kolesarjenje. Z njeno pomočjo boste lahko spremljali, koliko časa ste bili aktivni, kakšen je bil vaš tempo in kolikšno razdaljo ste v tem času naredili. Nato pa boste lahko določen trening primerjali z drugimi in videli, če in koliko ste napredovali. Med samim treningom pa boste s pomočjo aplikacije lahko tudi spremljali srčni utrip, nadzorovali glasbo, posneli in shranjevali slike in še kaj.

Nike+
Aplikacija Nike+ Running, ki jo je moč povezati z uro Apple watch in aplikacijo Apple Health, bo beležila vaše treninge (čas, razdaljo, hitrost, porabljene kalorije in še kaj) in jih primerjala med seboj, da boste videli ali in koliko ste napredovali. Obenem pa vam tudi ponuja koristne nasvete in motivacijo, s pomočjo katerih boste lažje dosegli zastavljene cilje.

Runtastic
Runtastic je še ena od vsestranskih aplikacij, saj vam omogoča spremljanje različnih športnih aktivnosti – od teka pa vse do hoje, kolesarjenja, aerobike in še bi lahko naštevali. Z njeno pomočjo boste lahko spremljali čas aktivnosti, razdaljo, hitrost, vzpon, pokurjene kalorije itd. Aplikacija je pregleda in lahka za uporabo, zato vam bo zagotovo prišla prav.

Značke: Zdravje, Oprema
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ